-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Android Developer
-
-
Ad Soyad
M** B**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Size tavsiyem ters düşünün :) Aykırı mı denilir ya da? Bilemedim şimdi :) Belki yaratıcı :) Mesela teknoloji blogu açacaksanız, şuan modern olmayan birşeyi ele alın. Atıyorum Tüplü televizyon. Milatta kaldı denilebilir. Tüplü Teknoloji, kulağa güzel geliyor bence. Projeniz hakkında özelden bilgi verebilirseniz bişeyler düşünmeye çalışırım. :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
EmpowerSP
-
-
Ad Soyad
E** D**
-
-
-
Ticaret
21, (%100)
Bende sağlık projem için 4 gündür domain arıyorum. Hepsi parsellenmiş ve hiçbirisi kullanılmıyor. Satışa sunulabilecek kanalları araştırıyorum, domainler satışa da konulmamış. Alım satan yapıyorsundur domain iyidir alırsın ya da kullanır bişeyler yaparsın. 2009'da kayıt edilmiş sene 2016 ve hiç kullanılmamış. Üstüne bide 2019 yılına kadar kayıtlı..
Sever misin söver misin.
Kullansa ya da satsa amenna ama 10 yıllık kayıt neden? 1 adet index bile yok ya hosta bile bağlanmamış domain yıllardır.
1 kişi bu mesajı beğendi.
EmpowerSP.Com | Ahrefs & SemRush & Moz & Majestic ve daha fazla araç TEK FİYATA: 120TL
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Öğretmen
-
-
Ad Soyad
T** U**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Proje hakkında açıklama yapmamayı düşünüyorum :) Sistem olarak şimdiye kadar böyle bir sistemle karşılaşmadım. Arkadaşlarımla toplantı yapıp beyin fırtınası yapıcam bakalım hayırlıysa olur olmazsa sağlık olsun ne diyelim :D
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Social Media & Web Solutions
-
-
Ad Soyad
Y** S**
-
-
-
Ticaret
19, (%100)
domain adı bulamadığı için projeden vazgeçen nadir kişilerdensiniz sizi tebrik ediyorum :)
ya arkadaş, biri olmazsa diğer olur ya da illa jenerik mi arıyorsun? jenerik ararsan tabi bulamazsın, ille de jenerik takıntın varsa basacaksın çok parayı adama teklif sunacaksın ve adamda sana satacak.
domain=dijital arsa, kimseye arsa almayın stok yapmayın diyemiyoruz.
"Domain" bölümünde domain arıyorum diye bir yer var, bi konu açın, bakın size nasıl domain önerileri gelecek.
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Öğretmen
-
-
Ad Soyad
T** U**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Hepiniz haklısınızda takıntılıyım işte :D Yorumlarınız için hepinize teşekkürler
-
-
Yaş/Cinsiyet
41 / E
-
Meslek
eLeman
-
-
Ad Soyad
A** Ö**
-
-
-
Ticaret
18, (%100)
marka başvurusu yapıp, com.tr uzantısını alabilirsin.