-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
A** Y**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Merhaba Arkadaşlar..
Benim kişisel domainim ödeme süresi geçti ve beni isimtescil firması doğru düzgün uyarmadığı için yenilemedim 1 tane sms fln atmadılar email de gelmedi ve domain ceza yedi 1 ay beklemek zorunda kaldım domainin düşmesi için ve hergün kontrol ediyodum düşsünde alim diye dün 00 da düşmüş ve çinli bir domain firması domaini almış :( yani değerli bir domain de değil benim email adresim o domainde tüm okul bilgilerim oyun bilgilerim ve bir çok kayıtlı olduğum platformun email adresi o ve şu an adamlar gece botla almışlar boşa düşer düşmez..
Ne yapmam gerekiyor anlamadım cidden domain umrumda değil ama email adresi herşey onun üstüne bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi ?
Teşekkürler..
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
ERP / CRM Consultant
-
-
Ad Soyad
E** Ö**
-
-
-
Ticaret
11, (%100)
Domaini özelden göndere bilirmisiniz kontrol edelim.Domaini alan kişiler ile iletişime geçerek domaini geri alma şansınız ola bilir belki
1 kişi bu mesajı beğendi.
Siz Hala PDF Katalog mu Kullanıyorsunuz? KatalogTR.com- Yeni Nesil Dijital Katalog Çözümleri
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Hostazor Founder
-
-
Ad Soyad
K** B**
-
-
-
Ticaret
34, (%91)
İşiniz çok zor. Yabancı firmalar bu durumdan istifade edip çok fahiş fiyatlar istiyorlar.
2 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
A** Y**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
chinacapital.com almış bunun hakkında bilginiz var mı ?
Ek Olarak: Bu arada hepinizin değerli yorumları için teşekkür ederim umarım içine düştüğüm bu durumdan kurtulabilirim Detaylı bilgisi olan varsa yazarsa çok mutlu olurum herkese hayırlı işler..
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
serbest
-
-
Ad Soyad
M** A**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
hocam az buçuk araştırdım, bunlar tahminimce domain portföy şirketi yani işe yarar gördükleri ne var ne yoksa alıp onları değerlendiren büyük bi şirket örneğin: hugedomains.com gibi.. hakkınızda hayırlısı dediğim gibi tek yapabileceğiniz şey chinacapital.com sitesine girip o domain için teklif vermeniz ama 500-1000 $ dan aşağı vermezler düşüncesindeyim..
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
ERP / CRM Consultant
-
-
Ad Soyad
E** Ö**
-
-
-
Ticaret
11, (%100)
ahmety Öm ile detaylı bilgi verdim hocam
Siz Hala PDF Katalog mu Kullanıyorsunuz? KatalogTR.com- Yeni Nesil Dijital Katalog Çözümleri
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
İNT.REKLAM
-
-
Ad Soyad
T** S**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
geçmiş olsun.
bu tür firmalar yeri geliyor 2-3 sene tutuyor domaini
arkadaşların dediği gibi iletişe geçersen bile bin dolar civarında ücret isteyebilirler.
ama herşey bir tecrübedir. email hesabı için domain alacaksan uzun süreli reg yapmanı öneririm ve mutlka hesabında bakiye bulundur. hosting firmalarında hesap mailleri otomatik gelir muhtemelen otomatik yenilemwyi devre dışı bırakmışsın
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
A** Y**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Evet banada tecrübe oldu tekrardan ilginiz alakanız için teşekkür ederim..
-
-
Yaş/Cinsiyet
50 / E
-
Meslek
Serbest meslek
-
-
Ad Soyad
S** K**
-