-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
İnternet
-
-
Ad Soyad
D** D**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Merhabalar arkadaşlar.
Şimdi biraz konuyu özetle anlatmak istiyorum, zamanında bir alan adı alarak blog açıp deneme yanılma yaparak ilerleme yaptım bir yere geldiğimi gördüm daha sonra ilgilenmedim bitirdim, şimdi algoritmayı ezbere biliyorken yeni bir domain alıp markalaştırmak istiyorum gerçekten markalaştırmak istiyorum çünkü 4 yıldır deneme yanılmalarımın hepsini not olarak tutuyorum artılar eksiler, backlink nereden alınır, seo nasıl yapılır ve bir çok alanda artık deneme yanılma yapmadan ilerleye bileceğim bir domain sahibi olmak istiyorum..
Gelin şimdi bir domain seçelim.
Aradığım domain'de genel konular olacağı için kadınlar ile ilgi daha sonra erkekler ile ilgili çocuklar vs bir nevi aile sitesi gibi olacak. Yalnız bana kadınlar ve erkekler ile başlayan domain değil daha çok bir aile yapısına yakışacak domain önerileri arıyorum global bir domain de olabilir, Örnek: familymo boşta mı bakmadım, yani anlayacağınız sıfırdan bir sistem oturtmak istiyorum bu durumda çok sevdiğim wmaraci üyeleri yani güzel dostlarımdan yardım talep ediyorum.
Aslında elimde 2 domain mevcut, Gomeks.com var bununla yapabilir miyim sizce?. Birde tezalisveris.com var buna blog tarzında bir yazılım entegre etmiş olsam bir alışverişler hakkında makaleler paylaşmış olsam daha sonra satış işine girmek istediğim için böyle değerlendirme yapabilir miyim sizce?
Tavsiyeleriniz ve önerilerinize açığım..
Not: Wordpress kurmayacağım tamamen özgün bir script yazdıracağım..
Lütfen olumlu olumsuz yorumlarınızı esirgemeyin..
2 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
53 / E
-
Meslek
Web Tasarım
-
-
Ad Soyad
D** K**
-
-
-
Ticaret
12, (%100)
Blog olacak ise wordpress den vazgeçme derim.
Domain konusunda aklıma gelirse yazarım :) Ama tezalisveris daha çok e-ticaret için uygun gibi geliyor bana. Diğeri de pek aklıma yatmadı nedense.
Mutlaka domain önerisinde bulunan arkadaşlar olacaktır.
Şimdiden hayırlısı olsun.
1 kişi bu mesajı beğendi.
hukomota
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Memur
-
-
Ad Soyad
M** Ö**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Büyük çaplı projelerde domain ismi çok önemli değil gibi geliyor bana yani anahtar kelimeli domainler (ki domain alırken hemen anahtar kelimeli domainlere bakarım :) sanki daha ufak işler için gibi , markalaşmış siteler genelde uydurulmuş özgün isimlere sahip gözlemlediğim
mxaksoy
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
M** A**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Hocam tüm alanlarda olmasını temenni ederim. Öneri ise hala bulamadım, ama aklımda:
infaile var inf = info / bilgi aile yada aileokulu vs. bulması zaman alır ürün inceleme, blog forum olması mantıklı.
-
-
Yaş/Cinsiyet
51 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
C** G**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
anneyeri.com/net satılık (Derdim kar etmek değil proje yattı boş duruyor )
www.Hizliisler.com