-
-
Yaş/Cinsiyet
42 / E
-
Meslek
petrol sektoru
-
-
Ad Soyad
K** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Selam arkadaşlar bir konuda fikir almak istiyorum, bir domain alacaktım ancak com uzantısı alınmıstı bende o domainini kısaltmasını aldım domain adı veremiyorum ama kısaltması daha hoş ve marka olanilecek bir domain, fakat aldıgım kısa domain firma adı çıktı ve aramızda sadece 1 hafta var adamlar domaini almadan şirket açılışı vermişler bende domaini yeni aldım demem o ki bu şirketten bana ulaşan olmadı ama kesin ulaşırlar ne tür bir yol izlemeliyim sıkıntı çıkarmı saygılarımla
-
-
Yaş/Cinsiyet
43 / E
-
Meslek
Seo Uzmanı
-
-
Ad Soyad
G** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
tr uzantısı ile bitmediği sürece her link'i alabilir ve siteni kurabilirsin. onlar com.tr net.tr vs gibi uzantı alıp açarlar. yada sana ulaşırlar satarsın. yerinde olsam satılıktır yazısı koyarım :)
Bilmemek değil, öğrenmemek ayıptır...
Shd
Bitti
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Linux
-
-
Ad Soyad
S** Ö**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
herhangi bir sorun teşkil etmeyecektir,arkadaşın dediği gibi net.tr com.tr vs uzantılarını alabilirler yada istersen domaine satılıktır yaz belki alıcı olarak sana ulaşabilirler. :)
Yokluğun Cehennemdir.
-
-
Yaş/Cinsiyet
44 / E
-
Meslek
Nakliye sektöründe yönetici
-
-
Ad Soyad
H** Ü**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
çok uçuk fiyat çekmedikten sonra senden almak isteyeceklerdir. Yeni açıldı ise para konusunda sıkıntıları olabilir. Sana ulaşırlarsa sat derim.