-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
Tamsurum.net
-
-
Ad Soyad
F** S**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Selam arkadaşlar, zamanında ismini vermeyeceğim bir hosting sunucusunda sık sık kesintilerin olması sebiyle sağlam bir hostinge taşıtım sitemi.
Taşıma sırasında 2 2-5 k olan hitim azda olsa etkilendi bu durumdan, Hostingimi taşımama rağmen domainim hala eski firmadaydı, 3 ay önce domainimide hostingimi taşıdığım firmaya taşıdım. Fakat son 3-4 aydır hitimde önemli düşmeler oluyor.
İçerik konusunda sürekli güncelliyorum sitemi ve düzenli optimizaysonlar yapıyorum.
Sorum şu ; Hosting taşımada etkilenen hit, domain taşımada da etkilenirmi ve neden ?
-
-
Yaş/Cinsiyet
41 / E
-
Meslek
Öğretmen
-
-
Ad Soyad
M** A**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Hocam domaini bir firmadan başka bir firmaya taşırken bir sorun olmaması lazım arama motorları bakımından. Çünkü bu siteyle birebir alakalı değil. Sitenin domain yine aynı nasıl olsa. Bunu şirketler kendi arasında bürokratik olarak hallediyor. Hani birde başka firmaya taşıyınca genelde 1 yıl uzatılıyor domain. Bir zararı olmaz yani.
Ama hosting taşırken, hostingin taşınma süresinin uzunluğuna göre siteye giren ziyaretçilerin bazıları siteyi eski sunucudan, bazıları yeni sunucudan görürler. Taşıma tamamen bitince herkes yeni sunucudan alırlar artık siteyi.
Sorun oradandır bence. Taşınırken belirli bir süre site görüntülenemiyor, aşırı yavaş oluyor gibi şeylerden dolayı ziyaetçiler bırakmıştır takip etmeyi diye düşünüyorum.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
41 / E
-
Meslek
Öğretmen
-
-
Ad Soyad
M** A**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Hocam birde indexler ve kelime sıralaması ne durumda? Onlarda düşüş değişim varmı?
KDOGAN
Burada 13 Yıl
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-