cooper
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Müh. öğrencisi
-
-
Ad Soyad
E** F**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Selam arkadaşlar, Godaddy’den domainimizi transfer etmek istiyoruz. Godaddy her an ne yapacağı belli olmadığı için, bir anda keyfi domaini kilitlese ortada kalacağız fakat şöyle bir sorun var. Normalde domain transfer süresi 4-7 gün sürüyor. Bu süre, günlük 10 bine yakın görüntülenme alan forum sitemiz için oldukça uzun. Domaini 1-2 saat gibi kısa bir sürede transfer etmenin yolu var mıdır?
Gopher
We Love Google!
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Yazılım Mühendisi
-
-
Ad Soyad
H** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Hocam godaddy en sağlam bir domain firmalarından biridir. Neden keyfi kilitleme ya da hizmet silme/durdurma gibi bir şey yapsın ki?
Milyon dolarlık domainler kayıtlı godaddyde.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Geliştirici
-
-
Ad Soyad
E** K**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Hocam domain transfer süresinin uzunluğu eski firmanıza bağlı. 1-2 saat içinde transfer eden bir firma görmedim. Sitenizin geçici olarak kapanması gibi bir olay olacağını sanmıyorum.
KralFx
WM Aracı
E-Mail Onaysız
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
tasarımcı
-
-
Ad Soyad
M** Y**
-
-
-
Ticaret
105, (%100)
transfer süreci boyunca siteniz zaten açık kalıyor eski ns adresleriniz yine geçerli yani 5 gün olmuş 5 saat olmuş bir değişen yok siteniz için. Transferleri icann den onay alındığı için transfer ettiğiniz firmanın veya onceden barınan firmanın hemen transfere onay vereyım gibi bir yetkisi bulunmuyor diye biliyorum.
MeMo
SEO Candır, MeMo Uzman :)
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Webmaster, Editör, SEO Uzmanı
-
-
Ad Soyad
T** M**
-
-
-
Ticaret
50, (%100)
Transfer edince site kapanmaz, ama transfer oldu diyelim bazı firmalar default dns ayarlıyor transfer bitiminde ns değiştirirsiniz. Oda çok uzun sürmez 1 2 saat dediğiniz gibi anladığınız zaman değiştirirsiniz :)