-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Astsubay
-
-
Ad Soyad
O** İ**
-
-
-
Ticaret
39, (%97)
Arkadaşlar merhaba, sorunum şu şekilde:
Elimde;
1*****.com
2*****.net
3******.net domainleri mevcut. Bu 3 domain de aynı siteye bağlı.
Sitem şu anda 1*****.com yazdığımda girmiyor ancak başına https protokolü koyduğumda giriyor. Diğer 2 ve 3 domainleri ise hiç girmiyor. .htaccess kodları elimde mevcut ama tam anlayamadım. Ö.M. ile yardımcı olabilecek bir arkadaş var mı kodları versem düzenlese? Teşekkürler.
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Lifelong Learner
-
-
Ad Soyad
B** U**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Burası forum. Niye özelden yardım istiyorsun? Koy buraya .htaccess kodlarını mutlaka biri hatayı söyler, sen de düzeltirsin.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Lifelong Learner
-
-
Ad Soyad
B** U**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Sitenin adını soran yok zaten. siteismi.com yazar geçersin. Web site satış bölümü ile alakası nedir, onu ise hiç anlamadım.
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Lifelong Learner
-
-
Ad Soyad
B** U**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Kardeşim paranoyanın sebebini anlamıyorum. İnan sitenin adı zerre umurumda değil. Sitenin adını xxx.com olarak değiştirirsen .htaccess metninin anlamında en ufak bir değişiklik dahi olmaz.
Benim sana bunları söylememin tek sebebi senin daha hızlı yardım alman ve aynı sorunu yaşayanların da konuyu görerek faydalanabilmesi. Yoksa banane senin .htaccess dosyandan. İyi forumlar.
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Danışman
-
-
Ad Soyad
H** K**
-
-
-
Ticaret
10, (%90)
Panel kullaniyorsan plesk veya cpanel addon domain olarak eklersen sorun cozulur saniyorum. Bu sekilde ekleme yaptiysan konfigirasyonlarda bir eksiklik veya hata yapmis olabilirsin tekrar incelemeni tavsiye ederim.
PM konusuna gelince de. Sebep üşengeclikse çok satir varsa herhangi bi duzenleyicide site ismini secip toplu islem yapabilirsiniz tek seferde sitenizi paylasmak istemiyorsaniz.
Yardim istersen size yardim edenleri kirmadan biraz daha kibar olsaniz belki daha cok kisi yardimci olmak ister. Bu üslupla belki yorum aticak olanlar bile cayiyor yazmaktan.
Konuyu uzatmak degil niyetim. Nihayetinde cozum ariyorsunuz probleminize. Kolay gelsin.
// Acta est fabula
HbY
| hepSi Bir yaLan |
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Bilisim Sektoru
-
-
Ad Soyad
D** B**
-
-
-
Ticaret
11, (%100)
domainleri domain panelinden direk yönlendirme yaparak yönlendirirseniz sorun çözülmez mi ?
https://kadinveaile.net