lostyazilim
tr.link

Dropshipping Hakında ve Şu eğitim hakkında Bilgisi olan var mı?

12 Mesajlar 1.470 Okunma
acebozum
tr.link

alper75 alper75 alpercetin.net Kullanıcı
  • Üyelik 26.02.2016
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Muhasebe
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad A** Ç**
  • Mesajlar 439
  • Beğeniler 6 / 94
  • Ticaret 6, (%100)
Benim bir arkadaşım bu sistemi yapmaya kalktı ama satış yok diyor tabi bu kendi beceriksizliğide olabilir ama çok farklı bir sistemle eğitim aldı yabancı kaynak buna bir web site hazırladılar direk amozandan ürünü alıp yolluyor parasınıda aldığı ücretten amozana gönderiyor geri kazancınıda size bırakıyor onun sistemi bu şekildeydi tam anlatamadım ama olsun :)
Barun

kişi bu mesajı beğendi.

alpercetin.net Facebook Ve Diğer Sosyal Medya Botlarınız Yapılır.
elektronikssl
webimgo

AliTasc1 AliTasc1 www.alitasci.com.tr Kullanıcı
  • Üyelik 24.11.2016
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek Grafik&Editör&WP
  • Konum Kocaeli
  • Ad Soyad A** T**
  • Mesajlar 581
  • Beğeniler 45 / 189
  • Ticaret 11, (%100)

MustafaZahit adlı üyeden alıntı

Hocam öncelikle elinize sağlık . Bu kişiyi görüp bende araştırmıştım ve dağınık bilgilerimi toparladınız teşekkürler :)

Bu işi sabit bir meslek sonrası yapılacak bir iş olarak görmek yerinde olur mu ?

Kesinlikle.. Dijital ortam da hiçbir işin sürekliliği ve garantisi yok. Burada birçok kaliteli firma, firma sahibi ve freelance arkadaşımız mevcut. Kimseyi karalamak değil niyetim fakat adam 30 yaşında günlük 3 / 5 makale yazarak para kazanmaya çalışıyor. Evet bu güzel birşey bir mücadele içinde olmak güzel ama yeri burası değil.

O yaşta ki bir adamın dışarı da gerekirse su satıp cebine canlı, sıcak para sokması lazım dışarıda ki işinden arta kalan vaktinde de tabi ki yazarlık yapabilir, tasarım yapabilir veya birçok farklı iş artık dijital ortam da ne ile uğraşıyorsa. Ama Türkiye şartlarını ve yaşam kalitemizi göz önünde bulundurunca öncelikli işimiz bedenen sonrasın da yeteneğimiz gelmeli.

Bir Avrupa malesef olamadık. Şurup bidonlarıyla kendimize bateri yapıp, sokak sanatçısı olalım günlük asgari ücretten daha fazla kazanalım.. :)

NOT : Türkiye de öylelerine deli diyorlar :)
Barun MustafaZahit

kişi bu mesajı beğendi.

wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 2 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 2 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al