-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / K
-
Meslek
makale yazari
-
-
Ad Soyad
S** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Merhaba canlar
Bir konuda yardiminizi istiyorum buradaki e ticaret kategorisi vbulettin ile sadece e ticaret kategorileri yapsam bi de ifşa bolumu koysam ayriyeten sizce tutulma ihtimali varmi yani günlük hit olarak ya da kullanici aktifligi olarak ilerleyebilir miyim arkadasim verdi bu fikri de ne dersiniz canlar
Ek Olarak: Öteki konuma cevap verilmediği için tekrar açma durumda kaldim güncelleme ve konuyu yukari tasima gibir olay olmadigi icin
Serhan
fisaoptik.com
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Optisyen
-
-
Ad Soyad
S** K**
-
-
-
Ticaret
40, (%100)
E-ticaret kategorileri yapacaksınız hayhay ifşa bölümünü anlayamadım. Sadece e-ticaret kategorileri olan bir siteyle ifşanın alakasını çözemedim hanımefendi. Bir de diğer emsali sitelerden bir farkı olmalı ki , insanlar sitenize girip e-ticaret kategorilerini kullansınlar
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / K
-
Meslek
makale yazari
-
-
Ad Soyad
S** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Ya burada ki gibi e ticarette olan kategorileri acicam yani bir nevi buradaki e ticaret kategorisini komplecsiteye koyucam ifşa bolumu ise şöyle birşey olacak yani eğer isi alan isi zamanında teslim etmezse ya da parasini alip isi bitirmezse oraya yazilacak şikayet maksatli olacak ve bende oradan bsnlama işlemi yapacagin