wpuzman
WordPress Developer
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Yazılım
-
-
Ad Soyad
B** M**
-
-
-
Ticaret
33, (%100)
E ticaret sistemi hazırlamayı öğrenmek istiyorum. Sizce hangi sistemden başlamalıyım? En kolay hangisini öğrenebilirim?
Sanal pos kargo takibi gibi modülleri kolayca bulabileceğim bir sistem önerebilir misiniz?
Opencart prestashop vs.
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Grafiker
-
-
Ad Soyad
G** K**
-
-
-
Ticaret
21, (%100)
Yazılım olarak mı öğrenmek istiyorsunuz, var olan sistemi kullanmak mı ?
Profesyonel Tasarım & Wordpress Tema / Eklenti hizmeti - http://whatsappla.com/@gokhankaraofficial
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Grafiker
-
-
Ad Soyad
G** K**
-
-
-
Ticaret
21, (%100)
Benim önerim yazılım ile başlamanız. Yazılım dili olarakda PHP yi öneriyorum. Php temel, orta ve ileri seviyedeki eğitimler youtube üzerinde var.
Yetersiz bulduğunuzda ingilizce terimler ile google'da aratıp kesin sonuç alabilirsiniz.
# Mesela bugün müsaitseniz PHP de öncelikle bilgisayarınıza localhost kurun ( Önerim wampserver )
# PHP'de temel veri tabanı bağlantısı , mysql oluşturma işlemlerine gözatın.
# Daha sonra veritabanına bir veriyi form methodu ile ekleme, güncelleme ve silme komutlarını öğrenin.
Sonrasında her şey algoritma üzerinde ilerler ve yazılımda algoritma oluşturmayı öğrenebilirsiniz.
1 kişi bu mesajı beğendi.
Profesyonel Tasarım & Wordpress Tema / Eklenti hizmeti - http://whatsappla.com/@gokhankaraofficial
wpuzman
WordPress Developer
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Yazılım
-
-
Ad Soyad
B** M**
-
-
-
Ticaret
33, (%100)
Php ile veritabanına veri yazdırma silme vs bunları biliyorum. Sıfırdan e ticaret yazmak kadar vaktim yok malesef. Sadece örneğin opencart sistemine tıpkı wordpress gibi eklemeler yapacak kadar öğrensem yeterli.
Asıl sormak istediğim bu işe hangi cms den başlamam gerektiği.