Wmaracının değerli üyeleri. Biz kendi capimizda bazi ürün üretimleri yapmaktayız.
E ticeret konusunda bilgim olmadiği icin de kendime bir ticaret sitesi açmayi dusunmuyorum zira bir sahis sirketim vb de yok.
Bu baglamda soyle bir düşüncem var destekleyen birlikte calismak isteyen olursa. Uretebilgimiz urunleri e ticaret sitesi olanların sitesinde pazarlayalım birlikte kazanalım.
Ticaret sitesi olanların avantajı
Benim ürünlerim üzerine koydukları kar
Kargo ve paketleme sıkıntısından kurtulmak
Reklam ve pazarlama konusunda da kendi sitesi için çalisacak bir ikinci kisi. ( kendi ürünlerimi satmak için sonuçta sizin sitenizde sergilenen urunleri gostereceğim.)
Kendi avantajlarım
Ürünlerimi satma imkanı
E ticaret sitesiyle ugrasmak zorunda kalmamak.
Aklımdaki sistem su sekilde
Biz örneğin el yapımı tespih yapıyoruz. ( baski urunleri de var kupa tisort gibi) Fotoğraflari size gondereceğiz. Siz ticaret sitenizde yayinlayacaksiniz. Öncesinden kac adet için olduğu konusunda anlasma yapacağiz. Satıldıkça bize adresi bildireceksiniz biz gönderim yapacağız.
Ödeme sizin sitenize sizin koyduğunuz kar ile birlikte yapılacağı için, ödemeler bize anlaşılan adet miktarınca toplu sekilde yapılabilir.
Katılmak isteyen olur mu?
Akıl akılda üstündür benim düşünemediğim kısımlar da vardır muhakkak fikri olanlar yapıcı sekilde fikirrlerini söylerlerse memnun olurum.
( umarim konuyu yanlis yere acmamisimdir. Gerekirse yetkilier taşisin lutfen.
mobilden yazıyorum yanlısliklar için kusura bakmayin)