-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Web Yazılım
-
-
Ad Soyad
M** Ç**
-
-
-
Ticaret
89, (%98)
Merhaba degerli dostlar.
Uzun yıllardır yazılım sektöründeyim ve 100'lerce referansim bulunmakta. Masaüstü yazilimlar uzerinde de yaklasik 2 sene profesyonel hizmet sunuyorum. En son hizmet verdigim firma eğitim sektorun de online goruntulu egitim platformuydu. Bu firmaya dvd, hdd, flash bellek vs vs aktivasyon kodlu yazılımini yaptim. Ben bu sektorde farkli bir proje hazirlamak istiyorum.
Proje detaylari;
Egitim veren arkadaslar icin uygun olacagini dusunuyorum.
- hizmet verdiginiz dersler olacak, konu anlatimli dersler, pdf dosyalariniz olacak.
- sinirsiz sayida menu ders vs eklenebilecek.
- program 2 farkli menuye ayrilacak, konu anlatimi ve test cozme olarak.
- konu anlatimda ki ders konusu bittiginde bunu tam olarak pekistirmek icin online test cozumu yapabilecek ayni zamanda, dogrular yanlis vs analizlerini yapabilecek.
- istege bagli deneme surumu olarak 1 hafta, 15 gun, 1 ay vs vs deneme suresi verebilir.
Proje hakkinda ustten konu basliklarini belirttim boyle bir program yapsam talep gorur mu sizce ?
-
-
Yaş/Cinsiyet
41 / E
-
Meslek
Home Ofis
-
-
Ad Soyad
Y** K**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Bu proje zamanında kendi projelerim içindeydi. Ancak çok büyük bir yatırım ve reklam gerekli. Herşeyden öte iyi bir yazılım gerekli. Batıda çok örnekleri var aslında. Bir eğitimci bir semineri yada dersi online binlerce kişiye iletiyor.
Gittigidiyor mantığı ile işleyen bir mantığı olabilir. Yada hepsiburada. Kendi sisteminin dahil ettiği eğitimler olur. Birde özel eğitimciler kendi derslerini yayınlar. Bu kişilere ait puanlama (trade) sistemi işler. vsss.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Web Yazılım
-
-
Ad Soyad
M** Ç**
-
-
-
Ticaret
89, (%98)
Hocam benin bahsettigim sistem cok farkli, masaustu program.
-
-
Yaş/Cinsiyet
41 / E
-
Meslek
Home Ofis
-
-
Ad Soyad
Y** K**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Batıda bu şekilde işleyen sistemler için sertifika da düzenlendiğini belirtelim. Zamanla marka haline gelen bir sistemin sınav sistemi ile bu şekilde sertifika dağıtması otoriter bir sertifika olabilir.
Aslında bir İK cı olarak buna benzer projeler beni hep gıdıklıyor. Ah keşke bütçem, zamanım ve enerjim olsa..
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Web Yazılım
-
-
Ad Soyad
M** Ç**
-
-
-
Ticaret
89, (%98)
Hocam butce siz ayirmayacaksiniz zaten, satin alacak olan kisiler, egitmenler olacak.
Serkan
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
SEO Expert
-
-
Ad Soyad
S** A**
-
-
-
Ticaret
13, (%85)
Bunu özellikle özel okulla rahat pazarlarsınız anlaşırsanız
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Web Yazılım
-
-
Ad Soyad
M** Ç**
-
-
-
Ticaret
89, (%98)
Hocam aslinda zaten ozel egitim kurumlarindan marka bir firma ile calistim dedigim gibi online goruntulu egitim platformunda, bu yazilimi genel olarak forum icin hazirlamak istiyorum, egitimci arkadaslarimiz "seo","web tasarim","yabanci diller" vs sektordeki arkadaslarimizin isini gorurmu veya talep olur mu onu merak ediyorum
Ek Olarak: Egitimci arkadaslardan da oneri bekliyorum.