-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Blogger
-
-
Ad Soyad
M** E**
-
-
-
Ticaret
7, (%100)
Arkadaşlar piyasalarda durgunluk, hemen her sektörü vurmuş gibi duruyor.
Genelde ilana koyduktan en geç 1 saat sonra satışını yaptığım siteler/hizmetler artık cevap bile bulmamaya başladı. Öyleki art niyetli adamlar bile artık site adı sormuyor 😂
Başka bi forumda 250tl ye 3 tane kaliteli site ilana koydum henüz teklif yok ..
Siz ne düşünüyorsunuz?
xsafa
Developer
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
Bilgisayar Müh. Öğr.
-
-
Ad Soyad
S** Y**
-
-
-
Ticaret
19, (%100)
Emek verene her yerde aş var beni şöyle vurdu bir projemizden dolayı yurtdışı lokasyon sunucu almak zorundayız dolar kuru artınca kârdan zarar etmeye başladık.
1 kişi bu mesajı beğendi.
Yazılım işleriniz için -> contact@safayasar.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
C** G**
-
-
-
Ticaret
139, (%100)
Evrensel bir iş yapıyorsunuz. Sanal dünyada birim değistirmek cok kolay. Dolar üzerinden iş yapmaya başlayın.
Siteniz varsa niche ingilizce sitelere yönelin
Sosyal medya ile ilgileniyorsaniz niche yabanci sosyal kitlelere hitap etmeye baslayin.
Freelance grafikerseniz fiverr gibi sitelerde iş kovalayıp referans edinmeye baslayın
gibi. Yazılımcılar vs. için söylenecek söz yok zaten onlar direkt geciş yapabilir. Paypal eksik sadece onun eksikligini hissedeceklerdir fakat gelirlerini transferwise, pm, skrill vs.. gibi odeme yöntemleriyle de alabilirler.
Ekomik kriz mart sonrası derinden vuracak öyle böyle değil stagflasyon denilen ekonomik durgunluk terimi en az 2021 sonuna kadar devam edecek diyor bircok ekonomist o da her sey muazzam giderse yoksa enflasyon stagflasyon Tüfe issizlik vs.. alir basini gider.
Bana sorarsaniz bir amcamızın dediği gibi kötü günler bitti
Sırada daha kötü günler var :)
1 kişi bu mesajı beğendi.