-
-
Yaş/Cinsiyet
46 / E
-
Meslek
Webnesil master
-
-
Ad Soyad
E** A**
-
-
-
Ticaret
15, (%100)
Merhaba arkadaşlar elimde 1 yıldan beri açtıgım 20 adet site var.. Bir tanede ana sitem sitem var bu siteleri nasıl kullanabilirim...
Yani sitelere ana sitenin linkini ekleyip güçlendirimi yoksa tanıtım yazısı gibi yazılarmı yazim site ana linki vererek...
Siz olsanız nasıl değerlendirirdiniz bu 20 siteyi...
Yada Tanıtım yazısı paketi gibi satsammı... Buda olabilir Mesala siteler benden pazarlaması başka bir arkadaş yaparsa yarı yarıya parayı paylaşırdım.. Bütün fikirlere açıgım ve tekliflere
Aykut
Yaşa Mustafa Kemal Paşa
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
47 / E
-
Meslek
serbest
-
-
Ad Soyad
A** T**
-
-
-
Ticaret
32, (%100)
Bence 20 siteyi güncel tutup tanıtım yazısı satabilirsiniz. Tanıtım yazılarını eklerken, ana sitenin tanıtımını da yaparsınız. Fakat mutlaka paravan siteleri de güncel tutmanızı, yani içerik girmenizi öneririm.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Editör
-
-
Ad Soyad
M** B**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Eğer bu siteler aynı ip üzerindeyse birbirine backlink vermenin bir faydası dokunmaz.
Bence de bu siteleri güncel tutup sıralamada biraz yükselttikten sonra tanıtım yazısı satmak mantıklı. Sitelerin kategorileri neler? Belki daha detaylı bir yorum yapabiliriz.
2 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
46 / E
-
Meslek
Webnesil master
-
-
Ad Soyad
E** A**
-
-
-
Ticaret
15, (%100)
Tşkler yorumlar için... Çogu sitelerin ayrı iplerde barınmaktadır yaklasık 10 tanesi.. ve elimden geldiğinde güncel tutuyorum siteleri...
Daha hiç sitelere link almadım kendi ana domainim hariç yani tertemiz sıfır gibi düşünün... Konular özgünleştirildi girildi çoguna kopyada var tabiki.. Yoksa okadar siteye makale zor yetişir tek başına..
Yani ana domainime devamlı bu sitelere link vererek yada anahtar kelimemde yükselebilirmiyim azda olsa bu 20 sitede...
Bir kere tanıtım yazısı satim dedim şansmıdır nedir 20 adet sitede tanıtım yazısı 140 tl dedim gelen bile olmadı buda beni m şansıma:))