Bu şekilde bir sürü konu açılmış ve bunların bir çoğunu inceledim ve gerekli noktaları not alıp bunları açtığım blogta uyguladım.
Blog 2. ayını yeni doldurdu. Alt domain olarak hayatını devam ettirmekte. Her gün aynı saatte devamlı olarak hiç aksatmadan özgün içerik girişine devam ettim. Sitenin indexlenme hızı haliyle rutinleşti ve sabitlendi artık neredeyse hergün saat 10 da yayınlanan yazı anında indexleniyor.
Konuların bir çoğunda 1. sayfa ile 3 sayfa arasında değişmekte bazı rekabeti yüksek olan kelimelerde 5 sayfaya kadar uçmakta indexler.
Alt domain olarak sitenin açılmasını bir zararı vermı yokmu net olarak bir bilgim yok ancak araştırmalarım doğrusunda google gözünde farklı bir ste olarak gözüktüğü söylenmekte. Bu şekilde alt domain olarak açılan siteler google gözünde yeni bir site olarakmı algılanıyor yoksa ana domainin yıllanmış olması bu domainede etki ediyormu?
Konuları özellikle araştırma yaparak ve genellikle önemli konuları ele alarak özgün bir şekilde üzerine bilgi katarak ekliyorum. Her yazım özgün olarak giriliyor. Blogun temasi için ise gerekli seo kriterlerine uydum ve geliştirmeye devam ediyorum. Wmaracı seo analizinde puanı şuanlık 89 tema hızı ölçümlerde düşük olarak gözüküyor fakat bunun sebebi öne çıkarılmış görsellerin yüksek çözünürlükte olması ancak site normalde hızlı açılmaktadır 1 saniyede site açılmaktadır. Elimden gelenleri yapmama rağmen aşağıdaki hit tablosundan ileriye gidemiyorum hit yavaş yavaş günlük ortalama 10 kişi artmakta fakat bu süreci nasıl hızlandırabilirim yada daha fazla nasıl etkili olabilir siz değerli wmaracı üyelerinden yardımlarınızı istiyorum.
hit tablosu
Bu yüksek hit çıkışını bot vs anlamayın organik ziyaretçidir o gün ücretsiz tema dağıtımı yapmıştım ondan o şekilde bir patlama oldu :)