-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Yazılım Geliştirici
-
-
Ad Soyad
İ** U**
-
-
-
Ticaret
45, (%100)
Kesinlikle saygısızlık etmek istemiyorum fakat bu kadar komplo teorisinin sonucunda yukarıda bir arkadaşın dediği gibi interneti de kullanmamalısınız.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
SEM - İnbound Marketing
-
-
Ad Soyad
S** G**
-
-
-
Ticaret
8, (%100)
Kuşkusuz say.ac 2-3 ay öncesine kadar bilmiyordum, analytics'in yanında say.ac kullanıyorum tüm istatistikleri veriyor.
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
Grafik & Tasarım
-
-
Ad Soyad
S** C**
-
-
-
Ticaret
2, (%50)
Say.ac Kullanmanı tavsiye ederim..
-
-
Yaş/Cinsiyet
52 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Peki bir adım daha; Google sokaklarda arabalarla dolaşıp insanların kablosuz ağlarına izinsiz giriyor ve bulabildiği tüm verileri indirip arşivliyordu. Kanıtlandı ve mahkeme google'ı tam 7 milyon dolar cezaya çarptırdı. Mahkemede hakime gidip komplo teorisyeni deyin isterseniz.
Eh bunu biliyor olmam lazım değil mi? İkisi ayrı konular amacım farkındalık yaratmak.
Asıl konuya dönersek; Say.ac tavsiye edenleri dinleyeceğim fakat say.ac bir sayfanın toplam kaç kez hit aldığını vermiyor. Yani sayfalar bölümü sayfaya gelen hiti saymak yerine sadece alta bir satır daha ilave ediyor. Ayrıca arama motorları haricinde siteye direkt girenleri de göstermiyor. User voice'da bunlar yazılmış ve direkt girenleri gösterme özelliği inceleniyor muş... Bu özellik zaten bir analiz sitesinin en temel özelliğidir. Direkt girenleri bile göstermemesi pek kabul edilebilir bir durum değil. Bu yüzden yerli bir alternatif aradım.
Erkekleşen pantalonlu bön kızlar, sürekli gizli feminist propaganda yapan tv/sinema'dan besleniyor.
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Dijital Baskı Operatörü
-
-
Ad Soyad
C** K**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Hocam onlinewebstatsı önerebilirim onun yanında yandex metrica yıda.
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Mühendis
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Valla ben size şunu söyleyim, google öyle gökten inerek google olmadı. Adamlar dünyanın algoritmasını geliştirmiş, binbir çeşit servis sunmuş bir grup. Elinde veri olmadan bunları kim yapabilir ki? Herşeyi kendi kendilerine düşünmeleri mümkün değil. Kamuoyu araştırması, ki zaten ödedikleri paralara da değdiğini düşünüyor adamlar yaptıklarının. Bunu yapmayan bir tane şirket göremezsiniz. Bugün google internet çerezleri bla bla ile de dünyanın verisini çekiyor, ona göre sistemlerini geliştiriyor. Veri olmadan neye göre geliştiricek ki? Bu komplo teorisi değil, yatırımdır benim gözümde.
Mertcan
Hayat kısa, kuşlar uçuyor
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Yatırım
-
-
Ad Soyad
M** K**
-
-
-
Ticaret
38, (%100)
Şuan say.ac kullanıyorum iyi gibi
Tomurcuk derdinde olmayan ağaç, odundur.
-
-
Yaş/Cinsiyet
52 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Malesef bana yetmedi ama yetinemeye çalıştım. Google analistiğin de eksikleri var fakat say.ac maddi yetersizlikten olsa gerek işin henüz çok başında.
Erkekleşen pantalonlu bön kızlar, sürekli gizli feminist propaganda yapan tv/sinema'dan besleniyor.