-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Commis de Cuisine
-
-
Ad Soyad
M** A**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Merhaba arkadaşlar, başlıktada belirttiğim gibi En iyi Forum Script Hangisidir? oy verdiğiniz ankete neden verdiniz neyini beğendiniz ?
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
PHP Developer
-
-
Ad Soyad
Ö** G**
-
-
-
Ticaret
16, (%100)
wmaracı sayesinde vbulletini tanıdık. Ve çok sevdim. Hem kalite hem kullanışı çok iyi. Xenfore da vbulletin evladı sayılır :D
1 kişi bu mesajı beğendi.
Herkes yediğinden ikram eder..(Yavuz Sultan Selim)
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
Girişimci
-
-
Ad Soyad
M** K**
-
-
-
Ticaret
30, (%100)
WoltLab smf falan eklemişsin mybb yi unutmuşsun olacak iş değil :D
4 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
47 / E
-
Meslek
Memur
-
-
Ad Soyad
O** K**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Tabi IPS diyebilirim. Özellikle 4.2 sürümü ile diğer scriptleri geride bırakmış görünüyor. Ezbere konuşmuyorum. XenForo da kullanıyorum ama IPS daha kaliteli her açıdan. Biraz pahalı ama tam tümleşik uygulama paketli bir sistem. Page ve store alanları ile hemen hemen her şeyi yapabilirsiniz diyebilirim.Diğer uygulamaları da cabası. Araştırmanızda fayda var.
fruzgar
ProPvPServerlar
Kimlik Onayı
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
SD
-
-
Ad Soyad
F** R**
-
-
-
Ticaret
11, (%100)
@MehmetFazilK siz ciddi misiniz? :) mybbyi eklememek ile arkadaş çok doğru bir şey yapmış artık o bir tarihi eser. Ne o spam etiketler eklentisi iş görür. Ne de o hala responsive olmayan temaları. Seo desen yerlerde. Güvenlik desen yıllardır bitmedi açığı..
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Bağımsız Hizmet Sağlayıcı
-
-
Ad Soyad
N** Y**
-
-
-
Ticaret
8, (%100)
vBulletin ve xenForo'yu uzun süre kullandım. İki alt yapıya ait forum sitelerim vardı. vBulletin'de bir çok sıkıntı atlattım, çözümledim daha sonra xF çıktı ilk stabil sürümden bu yana 2.x'e kadar kullandım. xenForo'dan gayet memnunum. Birçok tema düzenledim, modifikasyon gerçekleştirdim (temada) profesyonel değilim evet ama bir başka kullanıcıdan çok nadir destek istedim (genellikle işin içinden çıkamadığım zamanlarda) kısacası ne beni yordu xF ne de sunucuyu kendi yağımızda kavrulduk. Back-End ve Front-End'e hitap şekli mükemmel.