lostyazilim

Engelli Youtuber

2 Mesajlar 1.037 Okunma
lstbozum
wmaraci reklam

Erdemakale Erdemakale WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 22.05.2016
  • Yaş/Cinsiyet 26 / E
  • Meslek İçerik Üreticisi
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad E** K**
  • Mesajlar 467
  • Beğeniler 110 / 240
  • Ticaret 4, (%100)
Merhaba arkadaşlar, az önce facebook gruplarda çok hızlı bir şekilde paylaşılan bir youtube kanalı gördüm. İnceledim baktım ki burda paylaşılmamış bende burda paylaşmak istedim. Kesinlikle herhangi bir karım yok prim amacımda yok.

Düşünüyorumda ben böyle olsaydım, değil video çekmek insanlarla konuşmaya utanırdım. Sakın yanlış anlamayın ben sadece pek cesaretli değilim. Bu arkadaş kadar güçlü değilim, aramızdan kaçımız bunu yapabilirdi? kaç kişi kendiyle bu denli barışık olabilirdi? Saçma sapan kanalların videolarını beğeneceğinize, burayada bir göz atmanızı tavsiye ederim.

https://www.youtube.com/channel/UC4BoKeAdJVpg3qDIr_FTh5g

Ek Olarak: https://www.youtube.com/watch?v=_RKIL0kOBrk

Arkadaşlar vallahi; nasıl söyleyeyim yani bu kadar abone geldi yarım saat önce. Bilmiyorum nereden geldi.. Şimdi saat beş arkadaşlar, Azerbaycan da saat beş, hala uyumadım. Gözlerimi bilgisayardan alamıyorum, çünkü hala abone geliyor. Umarım youtube alemine devam ederim. HADİ BAKALIM
WampiR Thyphoon portal

kişi bu mesajı beğendi.

wmaraci
reklam

AhmetCakmak34 AhmetCakmak34 WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 10.01.2014
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek Bilgisayar mühendisi
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad A** Ç**
  • Mesajlar 2472
  • Beğeniler 934 / 1174
  • Ticaret 41, (%100)
Umarız bu arkadaşımız dilediği gibi mutlu oluyordur, bizde abone olduk. Videolarından birinde dikkatimi çekti, arkadaşın internet hızı 100mbps civarı. Benim evde internet hızım kota dolmazken 5-6 mbps, kota dolunca 0.5 - 1 mbps civarı. Azerbaycan'a mı taşınsak ne yapsak :)

wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al