-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Yazılım Geliştirici / Youtuber
-
-
Ad Soyad
K** P**
-
-
-
Ticaret
46, (%100)
Arkadaşlar nomrlade eski içeriklerimizi sildiğimiz zaman indexlerimizden dolayı sitemiz 404 sayfaları ile dolacağı için kaldırmak zararlı oluyor. Benim içinde şu anda var olan içerik silme ateşiyle aklıma önce google'dan indexleri silmesi için istekte bulunup daha sonrada içerikleri silmek geldi. Bu şekilde yaptığım zaman boogle botları 404 sayfaları ile karşılaşmayacaktır diye düşünüyorum.
Sizce bu şekilde yapsam hit kaybından başka herhangi bir zararım olur mu?
Abone Ol : www.youtube.com/@kerimpotuk
trgy
Mühendis
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Mühendis
-
-
Ad Soyad
T** Y**
-
-
-
Ticaret
16, (%100)
404 hatası sayfası göstermek yerine o sayfalara;
meta etiketi ekle ve google webmaster araçlarından URL kaldırma talebinde bulun. 0 zarar ile kurtulursun.
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
-
-
Ad Soyad
K** P**
-
-
-
Ticaret
46, (%100)
HOcam hit kaybı benim için önemli değil ben diğer türlü cezalar yada alakasız şeylerde geri plana itilmeme için soruyorum
trgy adlı üyeden alıntı
404 hatası sayfası göstermek yerine o sayfalara;
meta etiketi ekle ve google webmaster araçlarından URL kaldırma talebinde bulun. 0 zarar ile kurtulursun.
Hocam sitem wordpress bende nornal postları kaldıracağım o yüzden bu kodu eklemem mümkün değil. Az önce 2 tane yazımı sildim sitem.xml'imden o yazılara ait url'leride bulup google'a silme isteği gönderdim Bu işlem yeterli olurmu acaba?
duhan05
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
- / K
-
Meslek
memur, internet girişimcisi
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
yeterli olur hocam sorun yok. en fazla 1 gün içinde arama sonuçlarından url kaldırılır.
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
-
-
Ad Soyad
K** P**
-
-
-
Ticaret
46, (%100)
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Teknik Ressam
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
İstek Gönderdi isen sıkıntı yok Kökten çözüm, taramada hata kodları görünmez. işlemi başladığın şu dakika itibari ilede /dizine gelen ziyaretciden başka bi kaybın olacağını düşünmüyorum.
1 kişi bu mesajı beğendi.
trgy
Mühendis
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Mühendis
-
-
Ad Soyad
T** Y**
-
-
-
Ticaret
16, (%100)
Kalkmaz. :)
O sayfalara ya verdiğim meta etiketi eklemen gerekli ya da robots.txt'den engellemen gerekli. Aksi halde URL kaldırma talebi reddedilecektir.
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
-
-
Ad Soyad
K** P**
-
-
-
Ticaret
46, (%100)
trgy adlı üyeden alıntı
Kalkmaz. :)
O sayfalara ya verdiğim meta etiketi eklemen gerekli ya da robots.txt'den engellemen gerekli. Aksi halde URL kaldırma talebi reddedilecektir.
Tam doğru yapmışım diiyordum olmadı. Öyle demeyeydin iyiydide hocamartık sildim :) Birde wordpress'e nasıl eklerim o kodu
Webmastertool'daki iste alanındaki mesaj hocam
Arama motorlarının sitenizi nasıl tarayacağını belirtmek için robots.txt dosyasını kullanın veya URL'lerin Google'ın arama sonuçlarından kaldırılması için istekte bulunun (içerik kaldırma gereksinimlerimizi okudunuz mu?). Yalnızca site sahipleri ve tüm izinlere sahip kullanıcılar kaldırma isteğinde bulunabilirler.