-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Bilgi işlem
-
-
Ad Soyad
E** S**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
sadece n11 ve gg gibi sitelerden satış yaparken fatura basma işlemi nasıl yapılıyor, muhasebe programı şart mı,ücretsiz programlar var mı
opencart gibi hazır sitelerdeki fatura modülleriyle fatura kesme işlemi sıkıntılı mı
e-ticaret sitemizden satılan ürünlerin kargo takip işlemini biz mi yapıyoruz kargo firması mı,bu tam olarak nasıl oluyor?
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Balon İmalat & Üretim
-
-
Ad Soyad
Y** K**
-
-
-
Ticaret
12, (%100)
n11 ve gg 'in sistemleri bizim kullanacağımız sistemlerden biraz daha farklıdır diye düşünüyorum normal şartlarda ürün siparişi alınır, kargoya hazırlanır, faturası basılı (sistemden) kargo içine konulur ve gönderilir.
Direk online satış olacak yapacaksan bir çok sistem fatura kesmeyi destekliyor sadece şablon oluşturmak gerekiyor diye biliyorum, Fatura No'su ve ön ekini yazınca sıkıntı çıkmıyor. Sisteme kargo eklediğin için ve kargoyla entegre haline getirdiğin için sistem onu kendisi kontrol ediyor diye biliyorum, kargo takip durumunu sistem verdiği kod ile gösteriyor yani.
Ürün Satışı ile Kargoyu birbirinden ayırmak gerekiyor.
Balon İmalat & Üretimi
www.balonsatis.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Bilgi işlem
-
-
Ad Soyad
E** S**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
hımm, yani siteye eklenen kargo modülü kargo firması adına müşteriye takip no veriyor daha sonra takibi kargo firmasının sisteminde yapıyoruz.