Merhaba arkadaşlar. Bu aralar çok büyük maddi sıkıntılar içerisindeyim. 2 sene içinde ödemem gereken 200.000 Tl kadar borcum var. Blog ve twitter takipçi işine girdim. Aynı zamanda atama bekliyorum ve Nisanda atanma olasılığım çok yüksek. E-ticretede başlamayı düşünüyorum. Opencart kurulumu hakkında bilgiliyim. Bana ürün tedariği yapabilecek ve en az %5 komisyon alabileceğim ürün sağlayıcılar bulup acilen e-ticarete başlamam lazım. Yasal prosedür nedir? Sitem üzerinden sadece komisyon alarak satış yapacağım. Kendi ürünlerin bulunmayacak satışlarımı faturalandırmam gereklimi? Ürün sağlayıcılar ürünleri opencarta direk olarak yükleyebileceğim xml yada exel formatında bana ulaştırırmı? Ürün sağlayıcılarala nasıl iletişime geçebilirim? En önemliside bana ürünleri sağlayacak güvenilir aracı siteler var mı?
Aynı zamanda Film sitesi işinede girmeyi düşünüyorum. Hayatta en nefret ettiiğim şey emek hırsızlığı Allah kimseyi bunu bile bile yapacak kadar sıkmasın bunaltmasın inşallah. Yasal sıkıntılara takılmadan Film sitesi işini nasıl yapabilirim tr lokasyon hostta sıkıntı oluyormuş galiba. Bu konu hakkında bilgi verebilirmisiniz? Bir çok siteyle nasıl ilgileneceksin diye düşünmeyin uyumuyorum yatmıyorum. Hepsini halledebilirm Allahın izniyle.
Acil desteğe ihtiyacım var arkadaşlar her türlü fikre açığım kısa zamanda dönüş alabileceğim her türlü siteyle ilgilebilirim. Mobilden 7/24 onlineyim. Her türlü sitenize 7/24 online destek çalışanı olarak hizmet verebilirm.
Konuyu okuyan arkadaşlar fikirleri ne olursa olsun paylaşırsa çok mutlu olurum. Acil desteğe ihtiyacım var.