Arkadaşlar herkese merhaba.

Kafamda uzun süredir bir proje var. Bu projemden ufak bir şekilde sizlere bahsetmek istiyor ve sonrasında sizlere bazı sorular sormak istiyorum.

Projemden bahsetmem gerekirse şuan da ortlama 400 tekil ziyaretçinin geldiği bir erkek giyim üzerine bir blog sitem var. Bu ziyaretçi sayısı ortalama 5-6 ay sonraya 1k yi bulacak diye düşünüyorum. Gidişat o yönde.

Neyse benim asıl projem erkek giyim üzerine bir e-ticaret sitesi açmak ve erkek giyim blogumdan buraya gerekli banner reklamları ile yazılarda ki linkler trafik aktarmak.

Şimdi ben işin bu kısmına kadar olan kısmını başarırim diye düşünüyorum. Ancak benim takildigim nokta e ticaret sitem için toptan bir şekilde aldığım pantolon, tişört, ayakkabı, sweatshirt gibi ürünleri satıp satamayacagim yönünde.

Yani diyelim ki ben e ticaret sitesini kurdum ve erkek giyim blogumdan e ticaret siteme günlük 500 tekil ziyaretçi göndermeye başardım sonrasında e-ticaret yaptığım sitemde de ufak SEO çalışmaları ile organik 500 de buradan ziyaretçi kazandım. Kısacası öyle ya da böyle günlük 1k tekil ziyaretçiyi siteme çekmeyi başardım. İşte bu noktada sizce ürünlerim satılır mı? Dönüşüm ne kadar olur?

Bu soruları soruyorum çünkü alanda arz, yani erkek giyim ürünlerini sunan kişi sayısı çok fazla sizce insanlar benden satın alım işlemi yapar mı?

Bu konuda gerçekten tecrübeli arkadaşlar görüşlerin dile getirirse çok mutlu olurum.