Günümüzde E-Ticaret Esnafın İnternete Açılan Yolu Olan E-Ticaret Sistemi

E-Ticaret nedir ?

firmanızın 7/24 açık bir şubesi var demektir.E-Ticaret internet ortamında insanların belirli sistemler üzerinde gerçek ya da sanal ürünleri para karşılığında satın alması işlemidir. Kısaca tanımayalacak olursak e-ticarete, ticaretin elektronik versiyonudur diyebiliriz.

E-ticaret Projesinin Başarılı Olmak İçin Püf Noktaları Nelerdir ?

1-Orjinal bir fikir sahibi olun

Başarili Olan Tutmuş Projelerin Büyük Devasa Tutulmuş Projeleri Örnek Alırsanız İlk Yanlışınızı Burda Yapmış Olursunuz Özgün Olunuz.

2- Web tasarım Konusunda Özgün Olun

Oluşturulmuş Başarili Olunmuş Projelerin Tasarımlarını Örnek Almayınız Birebir Aynısını Kodlatmayınız Kendi Sektörünüze Uygun Yaratıcı Bir Web Tasarım Firmasina Danışın

Unutmayın siteniz sizin görünen yüzünüz misafirlerinizi en iyi şekilde karşılamanız gerekiyor.



3- Blog Şart !

Firmanızın Blogu Şart Hazır Sistemler WordPress Sizi Google’da öncü yapıcaktır Kaliteli Özgün Yazılar Sunmanız Gerekir Her Kategoride Yazarınız Olmalı .



4- Sosyal Ağlarda Aktif Olun

Sosyal Ağlarda Aktif Bir Sosyal Medya Yöneticiniz Photoshop Cs6 Bilen Yetenekli Bir Grafiker Özellikli Sosyal Medya Yönetici Olmalı . Facebook, Twitter , İnstagram Gibi Sosyal Aglar Marka Bilinirligi Açisindan Çok Önemlidir Size Seviye Atlatıcaktır .

5-Seo Arama Optimazsyonu

Gelelim Baş Şartimiza Google’a Dost Kardeş Olun Sitenizin Google Aramalarında Çıkması Sattiginiz Bir Mobilya Örnek Vermek Gerekirse Masa Google ‘ Kullanıcı Masalar Yazınca Sizin Sitenizin Çıkması = Seo’dur Sitenizin seo yani arama motoru optimizasyonunu mutlaka yaptırın. Seo yaptırmadan evvel çalışacağınız firmayı iyi araştırın. Seo uzmanlık gerektiren bir alan olduğundan gerçekten işinin ehli kişiler tarafından yapılması gerekiyor. Bu sebeple sitenizi kendisini seo uzmanı olarak tanıtan herkese emanet etmeyin.



6- Ödeme Yöntemleri

Müşterinize Ödeme Yöntemlerini Çogaltmanız Sizin Satiş Oranınızı %50 Artıracaktır.

Tüm Bankalarla Anlaşmalı Bir Sanal Pos Şart Bankalardan sanal pos alamamanız durumunda sanal pos hizmeti sunan firmalarla çalışmanız uygun olur. Ayrıca tüketiciler tarafından kapıda ödeme yönteminin de çok tercih edildiği bilinmekte,Ve Banka Havalaesi bu hizmetleri de sunmanız sizin için artı değer olacaktır.

7-Başarili Uygun Bir Kargo Firması İle Çalişin
Alanında Başarili Sizi Ve Müşterilerinizin Memnun Edicek Hizmet Veren Kargo Firmasi İle Çalişiniz Ve Kargo Ücreti Uygun Olmalı Veya Kargo Ücretsiz Olmalı Tüm Ürünlerde Müşterileriniz Ücretsiz Kargo Olanıgından Çok Memnun Kalacaktır.
8-Reklam ve pazarlamaya önem verin
Didim E-ticaret girişimcilerinin yaptığı en büyük hataların başında yer alan reklam ve pazarlamaya gereken önemi vermemeleridir. Oysa e-ticaret girişiminizden istediğiniz verimi alabilmeniz için insanların sizden haberdar olması gerekir. Bu da ancak tanıtım ile olur. Yoksa yeni kurulmuş ve tabiri caizse yerin derinliklerinde yer alan e-ticaret sitenizi kim nereden bilebilir ki, bu nedenle işinizin başlangıç aşamasından, sektörde lider bir kuruluş oluncaya hatta zirveye çıktığınızda bile her zaman tanıtım ve pazarlama önceliğiniz olsun.

Bugün sektörün dev kuruluşlarına baktığımızda her yerde var olduklarını görürsünüz.

9- Canlı Destek Ve Çagri Merkeziniz Müşteri Temsilciniz Kesin Olsun.

Canlı Destek 7/24 Hizmet Sunan Müşteri Temsilciniz Çagri Merkenizin Olsun Müşterileriniz Sizinle İletişim Kurabilsin Ve Hizmet Alabilir Durumda Olsun .

Kaynak: http://blog.gulenx.com/e-ticarette-basarili-olmanin-puf-noktalari/