-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
İçerik editörlüğü
-
-
Ad Soyad
O** T**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Merhabalar ufaktan e-ticaret yapmak istiyorum. Çok fazla bir sermayem yok. KYK kredisi ve sağdan soldan birkaç kuruş gelirim var. Şirket açsam vergileri ödeyecek param kalmayacak. Mesela bir masaüstü uygulaması geliştirip bunu Shopier üzerinden satmak gibi daha çok dijital hizmetler satmayı planlıyorum. Mal konusunda Shopier kargo ile anlaşmalı fakat fatura kesmek gibi bir ihtimalim olmayacağı için korkuyorum açıkçası. Şirket açmadan ufaktan e-ticarete başlamak için önerileriniz ne olacaktır?
SeceAVM
Kimlik Onayı Bekliyor
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
E Ticaret
-
-
Ad Soyad
K** E**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Yaşına baktığımda devletin sağladığı aynı zamanda benimde faydalandigim bir uygulama var ondan faydalanabiliyorsun . 30 yaş altı ilk defa şirket kuranlar için vergi muafiyeti ve Bağ-Kur um ödeniyor . Sadece açılış için 400 500 lira açılış ücreti vs muhasebe ücretin ve aylık 48 TL lik bir vergi var onu ödeyeceksin ara ara 150 200 liralık vergiler çıkıyor ne olduğuna bile bakmıyorum . Yani bu şekilde bir şahıs şirketi kurabilirsin öğrenci olman bir aksilik yaratır mı bilmiyorum . Bu faydalardan yararlanmak içinse hiç bı yere basvurmana gerek yok hepsi hazır bı şekilde karşına cikiyor .
Bu faydalar ne zamnaa kadar dersen bağkur 1 sene vergi muafiyeti senelik 70 bin TL muafiyet var yanlış hatirlamiyorsam