-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Grafik tasarım
-
-
Ad Soyad
A** A**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Arkadaşlar bildiğiniz üzere bu virüs olayı tüm işleri üretimleri durdurdu, evde boş boş oturmaktansa bir iş yapmayı istiyorum var mı iş tavsiyeniz ? Neler yapabiliriz ?
115985
www.oquzhan.com/
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
22 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
O** E**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Benimde yeni atılacağım şuanda araştırma yaptığım bir iş var dropshiping deniyor biraz araştır bakalım.
115985
www.oquzhan.com/
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
22 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
O** E**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
@kalitemedyatr *** da 6 haneli rakamlar kazanan elemanlar gördüm.. virüs bitene kadar altyapısını kurmuş olursun geleceğe dönük olabilir.
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Makine mühendisliği öğrencisi
-
-
Ad Soyad
A** K**
-
-
-
Ticaret
9, (%100)
Makale yazarlığı yap hocam
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
Bilgisayar Müh. Öğrencisi
-
-
Ad Soyad
Ş** A**
-
-
-
Ticaret
9, (%100)
Bana soracak olursanız kendiniz yol açmanız gerekiyor.Yani genelde en bilinen sağda solda duyulan yöntemler bir yere kadar getirir.Fakat emin olun binlerce kişiye sunulan para kazanma ümidiyle anlatılan çoğu şey yetersiz.Yani mesela site kurup para kazan adlı bir eğitim aldınız.Burada anlatılanların çoğu şey yetersiz kalacaktır.Uyguladığınız bir çok yöntem sizi tatmin etmeyecektir.(Emeğinize karşılık gelen kazançtan bahsediyorum.)Fakat bir yerden başlama adına tercih edilebilir.Demek istediğim ne olursa olsun bir yerden sonra bir kaç farklı dalda deneyim elde etmelisiniz.Sonra bunları birleştirip kendiniz yol bulmalısınız.Ayrıca internetten para kazanmak uzun vadede bir deneyim gerektirebilir.Yani böyle bir fikriniz varsa kesinlikle uzun vadede düşünün sabredin.Ama acil paraya ihtiyacınız varsa makale yazarlığı,link paylaşımı,video editörlüğü,makale çevirisi,tema kurulumu-düzenlenmesi gibi basit şeyleri tercih edebilirsiniz.Fakat para kazanacağınız bir sistem söylediğim gibi uzun bir deneyim sürecinden sonra olacaktır.