lostyazilim
tr.link

Facebook bedava reklam verme benden size hediye :)

29 Mesajlar 15.460 Okunma
lstbozum
tr.link

csnv5353 csnv5353 Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 18.05.2013
  • Yaş/Cinsiyet 32 / E
  • Meslek Gıda Mühendisi - C Sınıfı İSG
  • Konum Rize
  • Ad Soyad E** K**
  • Mesajlar 612
  • Beğeniler 47 / 99
  • Ticaret 37, (%86)
sorun yok hocam ben bu konuda aşırı tecrubem yok düşündüm uğraştım ve yaptım buraya koydum isteyen alır isteyen almaz :)

wmaraci
reklam

Fatma Fatma WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 24.02.2015
  • Yaş/Cinsiyet 46 / K
  • Meslek Anne
  • Konum Diğer
  • Ad Soyad F** B**
  • Mesajlar 1499
  • Beğeniler 413 / 412
  • Ticaret 12, (%100)
Peki bunu yaparken hiç düşündünüz mü bu yaptığınız helalmidir ? harmmıdır ? yenilen hak ‎Mark Zuckerberg'in olsa bile Allah hesabını sormayacak mı !
turkojen34 Heuristic

kişi bu mesajı beğendi.

• Üyelik 18.05.2013
  • Yaş/Cinsiyet 32 / E
  • Konum Rize
  • Ad Soyad E** K**
  • Mesajlar 612
  • Beğeniler 47 / 99
  • Ticaret 37, (%86)
Elbetteki soracak hocam ben yaptığım doğru bişe olduğunu savunmadım zaten herkesin vicdanına kalmış ben yaptım kımseden mesul değilim yapacağımıda facebook a yaparım bu kadar kazanç sağlarken ülkemize bir vergi ödediği yok hakettiğini düşünüyorum bu benım düşüncem

turkojen34 turkojen34 Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 23.04.2013
  • Yaş/Cinsiyet 44 / E
  • Meslek Serbest
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad İ** Y**
  • Mesajlar 1500
  • Beğeniler 459 / 444
  • Ticaret 53, (%100)
@Fatma hanım güzel bir konuya değinmiş.Ahirette kul hakkı alınıp helalleşilir fakat gayrimüslüm insan ahirette başına ne geleceğini gördüğü zaman hakkını helal etmez. http://www.fetva.net/yazili-fetvalar/gayr-i-muslim-birinin-hakkini-yiyen-muslumanin-durumu-ne-olur.html
csnv5353 Heuristic Fatma

kişi bu mesajı beğendi.

wmaraci
wmaraci

• Üyelik 18.05.2013
  • Yaş/Cinsiyet 32 / E
  • Konum Rize
  • Ad Soyad E** K**
  • Mesajlar 612
  • Beğeniler 47 / 99
  • Ticaret 37, (%86)
hocam haklısınız bu konuda diyecek bir şeyim yok

• Üyelik 24.02.2015
  • Yaş/Cinsiyet 46 / K
  • Meslek Anne
  • Konum Diğer
  • Ad Soyad F** B**
  • Mesajlar 1499
  • Beğeniler 413 / 412
  • Ticaret 12, (%100)
Kim hayırlı bir işe aracılık eder, haklı bir meselenin çözümünde üstün çaba gösterirse, onun kazandıracağı nimetlerden pay ve sevap kazanır. Kim de kötü bir işe aracılık eder, haksız bir mesele için koşuşturursa onun da işin vebalinden sorumluluğunu gerektiren bir payı olur. Allah her şeyi denetler, amelleri kaydeder, karşılığını verir. NİSA.85

AllEyesOnMeEski AllEyesOnMeEski Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 09.07.2015
  • Yaş/Cinsiyet 26 / E
  • Meslek öğrenci
  • Konum Edirne
  • Ad Soyad M** B**
  • Mesajlar 250
  • Beğeniler 3 / 24
  • Ticaret 2, (%100)

Fatma adlı üyeden alıntı

Peki bunu yaparken hiç düşündünüz mü bu yaptığınız helalmidir ? harmmıdır ? yenilen hak Mark Zuckerberg'in olsa bile Allah hesabını sormayacak mı !

turkojen34 adlı üyeden alıntı

@Fatma hanım güzel bir konuya değinmiş.Ahirette kul hakkı alınıp helalleşilir fakat gayrimüslüm insan ahirette başına ne geleceğini gördüğü zaman hakkını helal etmez. http://www.fetva.net/yazili-fetvalar/gayr-i-muslim-birinin-hakkini-yiyen-muslumanin-durumu-ne-olur.html

Herşeyi dine bağlamadan şu Türkiyede birgün yaşayabilecek miyim acaba merak ediyorum. konferanslarda oldukça büyük insanlarla konuşma vakti buldum özellikle elit insanlarla demek istiyorum. inanın bana hiçbirşeyde din konusu dahi açmıyorlar dini içlerinde yaşıyorlar. Bu olay facebook'un bir açığıdır daha doğrusu açığıdır demek doğru olmazda bilerek yaptıkları birşeydir. İsterlerse önce parayı çekebilirlerdide. Herşeyi din konusuna saptırmayı kesmenizi öneriyorum.
plustre

kişi bu mesajı beğendi.

turkojen34 turkojen34 Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 23.04.2013
  • Yaş/Cinsiyet 44 / E
  • Meslek Serbest
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad İ** Y**
  • Mesajlar 1500
  • Beğeniler 459 / 444
  • Ticaret 53, (%100)

AllEyesOnMe adlı üyeden alıntı

Herşeyi dine bağlamadan şu Türkiyede birgün yaşayabilecek miyim acaba merak ediyorum. konferanslarda oldukça büyük insanlarla konuşma vakti buldum özellikle elit insanlarla demek istiyorum. inanın bana hiçbirşeyde din konusu dahi açmıyorlar dini içlerinde yaşıyorlar. Bu olay facebook'un bir açığıdır daha doğrusu açığıdır demek doğru olmazda bilerek yaptıkları birşeydir. İsterlerse önce parayı çekebilirlerdide. Herşeyi din konusuna saptırmayı kesmenizi öneriyorum.

Biz dogru ile yanlışı ile müslüman bir toplumuz ve bireyleriz.Hareketlerimiz ve davranışlarımız tam anlamıyla düzgün olmasada kul hakkına riayet ederiz.Misal birisinden para çalmakla bir sitenin açığını bulup bedava iş yaptırmak aynı şeydir. Dine insanlara hak hukuka saygın olmadıktan sonra Kendini önemli bir kişi gibi tanıtsan ne olur.

• Üyelik 24.02.2015
  • Yaş/Cinsiyet 46 / K
  • Meslek Anne
  • Konum Diğer
  • Ad Soyad F** B**
  • Mesajlar 1499
  • Beğeniler 413 / 412
  • Ticaret 12, (%100)
öyle mi birisi dükkanını açık unutursa dükkanını mı boşaltırsınız?dine bağlamayayım peki şöyle sorayım etik midir ? hırsızlık değilmidir ?

Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al