-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
Bilgisayar Mühendisliği
-
-
Ad Soyad
A** B**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Merhabalar. Çizgi roman çeviri işleriyle uğraşıyorum. Sitem var. Siteme birde Facebook sayfası kurdum. Facebook sayfamın beğenmesi 477. Facebook'ta bir gönderimi öne çıkarmak istiyorum. Ama hedef kitlemi neye göre seçeceğimi bulamadım. Bir sayfayı beğenen kişiler var. Sayfamın beğenisi düşük diye onu seçmek istemiyorum. Sayfanı beğenen kişiler ve arkadaşları ve Varsayılan Hedef Kitle var. Varsayılan Hedef Kitlede de Yaş: 13 - 65+. Sayfamın içeriğine ve konusuna göre hangi hedefi seçmeliyim? Tavsiyelerinizi bekliyorum.
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Muhasebe Uzmanı
-
-
Ad Soyad
H** Ç**
-
-
-
Ticaret
12, (%100)
Tabiki Kendin bir kitle oluşturacaksın yaş aralığı belirleyip ülkeyi Tr yapacaksın daha sonra sitenin ve paylaşımlarını konu alan bütün kategorileri seçeceksin daha sonra tutarı girip reklamın aktif hale gelmesini bekleyeceksin.
öksürüğe ne iyi gelir https://neiyigelir.com/oksuruge-ne-iyi-gelir
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
Bilgisayar Mühendisliği
-
-
Ad Soyad
A** B**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
İkinize de teşekkür ederim.
yasin66
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
ögrenci
-
-
Ad Soyad
Y** D**
-
-
-
Ticaret
2, (%50)
sponsor la istedigin başariyi elde edemessin binlerce tl harcamadıgın sürece farklı bir yöntemim var istersen özelden skyp adresini ver yardımcı oluyum
grsy
WM Aracı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Serbest
-
-
Ad Soyad
M** G**
-
-
-
Ticaret
22, (%95)
Lokasyon Türkiye illeri kendin seç istanbul, izmir, ankara gibi kelimelerin manga, anime, çizgi roman yaş kitlen 18-25 gerisini kendin halledersin sanırım.
hesap satış