lostyazilim

Facebook Index mi Alıyor?

4 Mesajlar 732 Okunma
lstbozum
wmaraci reklam

Burak Burak brktrk Kullanıcı
  • Üyelik 15.09.2014
  • Yaş/Cinsiyet 26 / E
  • Meslek Flutter Developer
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad B** T**
  • Mesajlar 2016
  • Beğeniler 0 / 387
  • Ticaret 70, (%97)
An itibari ile forumumu oturtmaya çalışırken resimdeki görüntüyü gördüm. Durumu açıklarsanız sevinirim.

Bakmak isteyenler imzamdaki siteme bakabilir :)

wmaraci
reklam

Filmlesek Filmlesek Filmlemenin Yeni Adresi Kullanıcı
  • Üyelik 19.11.2015
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek WM
  • Konum Edirne
  • Ad Soyad M** A**
  • Mesajlar 13
  • Beğeniler 5 / 2
  • Ticaret 0, (%0)
İki günden beri facebook'ta bir durgunluk var diğer internet sitelerine ışık hızıyla bağlanırken facebook'a bağlanmam dakikalarımı almaya başladı facebook sayfasından paylaşım yapacağım boş bi sayfaya yönlendirme yapıp paylaşımda yapmıyor facebook bazı değişikliklere gidiyor sanırım bakalım neden olduğu anlaşılır yakın zamanda :)

Soruya gelicek olursak ; Facebook'ta bir bağlantı paylaşılırken site üzerinden önizleme resmi ve kısa açıklama gibi bilgileri çekmek amacıyla kendi botlarını ilgili siteye yolluyor bu işlemi yaptığı anda yani botların bilgileri çektiği anda oraya yansımış olabilir yani facebook'ta sitenize yapılan bir paylaşımdan sonra sitenizde bulunan listeye yansımıştır diye düşünüyorum.

Bu arada yavaşlama, bağlanma problemleri yaşıyor musunuz sizde ?

BCanKARA BCanKARA Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 02.11.2015
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek Mühendis
  • Konum -
  • Ad Soyad B** K**
  • Mesajlar 621
  • Beğeniler 168 / 255
  • Ticaret 2, (%100)
Facebook index alıyor mu bilemem ama google artık facebook'un herkese açık olarak paylaşılan içeriklerini index almaya başlıyor.

UNKEF UNKEF WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 06.03.2015
  • Yaş/Cinsiyet 35 / E
  • Meslek ARGE
  • Konum Balıkesir
  • Ad Soyad F** Ç**
  • Mesajlar 2422
  • Beğeniler 995 / 744
  • Ticaret 17, (%100)
Hep söyledim yine söylüyorum. Yapılan her proje bir gün yok olmaya mahkumdur. Çünkü gelişmeler ve insanların istekleri kendini tekrar ediyor. Mesela 2000-2005 arası sade görüntülerden sıkılmış kullanıcılar, 2005-2009 yıllarında karmaşık, çeşitli sistemleri olan web sitelerini(kullanıcı adı, profil fotoğrafı vb. özel alanlı web sitelerini) seviyorlardı. Ancak 2010 yılından sonra ciddi manada bu sistem gelişme gösterdi. Facebook, Twitter vb. devler en büyük oldu.

Fakat şuanda insanlar, basit arayüzleri tercih ediyor. Zaten artık insanlar bir web sitesinin ismine bile dikkat etmiyor. Arama motorlarından ve tarayıcılarından rastgele de olsa arama yapıp bulmak istediklerini bulmaya çalışarak işleri bitince sayfanın ismine bile bakmadan çıkıyorlar hemen.

Aslında daha fazla yazardım. Bu konuda gerçekten tespit ettiklerime inanıyorum. Ancak saat çok geç ve sürekli makale yazdığım için yazmak istemiyorum daha fazla.
savasdersimcelik

kişi bu mesajı beğendi.

wmaraci
wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 2 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 2 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al