lostyazilim
tr.link

Facebook ödeme sorunları

3 Mesajlar 564 Okunma
lstbozum
tr.link

emrebulut00 emrebulut00 WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 19.08.2018
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek butik
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad E** B**
  • Mesajlar 427
  • Beğeniler 311 / 55
  • Ticaret 0, (%0)
Facebookda ödemeler için sorun yaşıyorum.Bi çekiyor bi çekmiyor kart ekliyorum engelliyor hep bir sorun yaşıyorum.

Facebookda canlı destek varmı acaba ? Direkt iletişime geçebiliceğim bulamadım.Ticket atıyorum dönüşler alakasız ve çözüm odaklı değil.

Sizler ödeme yöntemleri için neler önerirsiniz neler kullanıyorsunuz sorunsuz olması adına ? Sanal kart ? İnial felan tercih edilebilir mi ?

wmaraci
reklam

hozyapici hozyapici WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 07.04.2020
  • Yaş/Cinsiyet 38 / E
  • Meslek Bilgisayar Programcılığı
  • Konum Bursa
  • Ad Soyad H** Ö**
  • Mesajlar 101
  • Beğeniler 0 / 38
  • Ticaret 0, (%0)
Çekim hataları genellikle bankalardan kaynaklanıyor. Bankalar bu tür işlemlerde harcamaya onay vermiyor. Bankayı aradığınızda gerekli onayı veriyorlar ve sonra işlemi tekrar denediğinizde gerçekleşiyor. Ben bir çok kez karşılaştım bununla. Bence hata aldığınızda bankayı ararsanız onlar zaten işlemin denenip denenmediğini denendi ise neden tahsilata izin vermediklerini söylüyorlar.

emrebulut00 emrebulut00 WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 19.08.2018
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek butik
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad E** B**
  • Mesajlar 427
  • Beğeniler 311 / 55
  • Ticaret 0, (%0)

hozyapici adlı üyeden alıntı

Çekim hataları genellikle bankalardan kaynaklanıyor. Bankalar bu tür işlemlerde harcamaya onay vermiyor. Bankayı aradığınızda gerekli onayı veriyorlar ve sonra işlemi tekrar denediğinizde gerçekleşiyor. Ben bir çok kez karşılaştım bununla. Bence hata aldığınızda bankayı ararsanız onlar zaten işlemin denenip denenmediğini denendi ise neden tahsilata izin vermediklerini söylüyorlar.

teşekkürler hocam.

wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al