-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
turizm
-
-
Ad Soyad
M** T**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Arkadaşlar kredi kartım dün 0 oldu. Bende dha önceden face reklam vermiştim. gene bi 15 tl lik reklam verdim ve limitim 0 olmasına ragmen 15 tl lik reklam yaptı. Nerden aldı bu parayı şimdi :D daha sonramı alıcak acaba borç olarakmı yazıldıki
70 tl yi geçmediğim sürece ay başıan erteliyormuş. 70 tl yi geçersem hemen çekiyormuş biraz okudum bunu anladım.
-
-
Yaş/Cinsiyet
41 / E
-
Meslek
Serbest
-
-
Ad Soyad
R** Ö**
-
-
-
Ticaret
10, (%100)
Yaklaşık 1 ay sonra kredi kartından çeker hocam.
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
turizm
-
-
Ad Soyad
M** T**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Güzel sistemmiş. Paran yoksa bile reklam yap :) ama tıklama az tabi malesef
-
-
Yaş/Cinsiyet
46 / E
-
Meslek
Web Blog
-
-
Ad Soyad
E** A**
-
-
-
Ticaret
92, (%100)
hocam reklam yine yapıyor ama kredi kartına para yatırdıgında tak çekiyor anında sanırsam kaldıramıyorsunda kredi kartını öyle saçma bir sistemi vardı facebook reklamın
SeCe
Seo National
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Seo - WYO - Google Ceza
-
-
Ad Soyad
S** Ç**
-
-
-
Ticaret
8, (%88)
Anında çekmez hocam, limit belirlediyseniz limite geldiğinde çeker. Aksi halde reklam tamamlandığında ya da Facebook belirlediği çekim günlerinde çeker.
Limitiniz olmamasına rağmen reklam verebilirsiniz, çekim zamanı kartınızda bakiye olmadığında facebook kartınızı iptal edebilir.
Yayın durumunda:
"Yayınlanmıyor
Ödeme Yöntemi Reddedildi" uyarısı alırsınız. Bende çekim yapacağı için kartınıza bir 15Tl bakiye atın. Kartınızı iptal edebilir Facebook. Bu durumda da o kartı facebookta bir daha kullanamazsınız.
ZionWeeb
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
UI/Graphic Designer
-
-
Ad Soyad
A** G**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Reklam ödemesi 70 TL'ye veya bulunduğunuz ayın sonunda çekim yapacak şekilde ayarlanıyor. Düzenli şekilde ödeme yapmanız halinde çekim limiti artıyor 70-130-190 şeklinde 2.010 TL'ye kadar limit artışı sağlayabiliyorsunuz.
Fakat benim şöyle bir problemim var.
Yeni bir reklam hesabı oluşturuyorum reklam kampanyasını düzeltiyorum kart bilgilerimi giriyorum 1 veya 2 dakika sonra direk "Reklam hesabınızda bazı sıradışı hareketler olduğundan, reklamlarınızı durdurarak hesabınızı koruyoruz. Siz hesabınızı doğruladıktan sonra, mevcut bakiyenizi kullanarak reklamlarınızı yeniden başlatacağız." hatasını veriyor ve reklam hesabını kapatıyor. Gerekli formu doldurmama rağmen geri dönüş sağlanmıyor. Kartla ilgili bir problem var mı diye yeni bir hesap açıyorum reklam kampanyası oluşturmadan kart bilgilerini girip bir kaç gün bekliyorum herhangi bir problem olmuyor. Yeni bir sayfa açıyorum sayfayla ilgili bir problem mi var diye fakat yine aynı şekilde reklamı girdikten bir kaç dakika sonra aynı hatayı veriyor. Bu konu hakkında bilgisi olan arkadaşların yardımını bekliyorum.
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
.
-
-
Ad Soyad
R** K**
-
-
-
Ticaret
12, (%100)
valla benim baya bi borcum var facebook a :D garanti hesabımdan sanal kart oluşturdum sanal kartla yaptım
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
F** B**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Bir sorunla karşılaşmamak için hesabınıza para yükledikten sonra reklam vermenizi öneririm. Uzun süredir yükleyip reklam veriyorum, bir sorun yaşamadım.