lostyazilim
tr.link

Facebook reklam sıkıntısı

2 Mesajlar 1.353 Okunma
lstbozum
tr.link

nebiozkanyilmaz nebiozkanyilmaz Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 16.05.2015
  • Yaş/Cinsiyet 39 / E
  • Meslek Web Designer
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad N** Y**
  • Mesajlar 845
  • Beğeniler 0 / 107
  • Ticaret 6, (%100)
Merhaba arkadaşlar. Facebook'ta ilk defa reklam vermek istedim.
Profilime bağlı olan sayfam için tanıtım yap dedim ödemeyi ininal kart ile yaptım.
Parayı hesaptan çekti.

Ancak şöyle bir şey dedi:
Hesabınızda sıradışı ödeme veya hesaba giriş hareketleri tespit ettik. Bunun sonucu olarak, kişisel ve finansal bilgilerinizi korumak amacıyla ödemeleriniz devre dışı bırakıldı. Ödemelerinizin yeniden etkinleştirilebilmesi için lütfen aşağıdaki soruları cevaplandırın.

Formu doldurdum gönderdim ama neden böyle bir sıkıntı oldu, bilgisi olan var mı?

Reklam sayfasında da bu yazıyor..

Reklam hesabınızda bazı sıradışı hareketler olduğundan, reklamlarınızı durdurarak hesabınızı koruyoruz. Siz hesabınızı doğruladıktan sonra, mevcut bakiyenizi kullanarak reklamlarınızı yeniden başlatacağız.

İşin kötüsü facebook'ta gerçek ismimi kullanmamıştım kimlik istediler umarım kimliği yerler :)

wmaraci
reklam

Casus Casus WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 02.09.2015
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek search
  • Konum Gaziantep
  • Ad Soyad M** K**
  • Mesajlar 882
  • Beğeniler 52 / 237
  • Ticaret 4, (%100)
UP;

aynısı banada oldu arkadaşlar; Hesabınızda sıradışı ödeme veya hesaba giriş hareketleri tespit ettik. Bunun sonucu olarak, kişisel ve finansal bilgilerinizi korumak amacıyla ödemeleriniz devre dışı bırakıldı. Ödemelerinizin yeniden etkinleştirilebilmesi için lütfen aşağıdaki soruları cevaplandırın.

nedeniyle reklam hesabımı kapatıldı, kimlik istediler gönderdik ama gene açılmadı
acaba soy isim başka kart ödemedeki soy isim başka diye mi böyle oldu bilen varmı?

wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al