-
-
Yaş/Cinsiyet
43 / E
-
Meslek
banyo aksesuar
-
-
Ad Soyad
E** Ü**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Merhabalar arkadaşlar facebook sponsorlu reklam vermek istiyorum aslında ama nasıl verildiğini tam çözemedim bu konuda çalışması olan arkadaşlar var mı ?
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
serbest
-
-
Ad Soyad
N** D**
-
-
-
Ticaret
8, (%100)
Facebook'ta reklam vermek için reklam oluştur deyip adımları izleyebilirsin. Yalnız şunu söyliyim web sitene yönlendirme yaparsan biraz pahalı oluyor. Sayfa beğenmeleri daha ucuz. Sayfana hayran toplayarak web sitene trafik sağlayabilirsin. 100 TL bir bütçe ile 1 k hayran alabilirsin.
-
-
Yaş/Cinsiyet
43 / E
-
Meslek
banyo aksesuar
-
-
Ad Soyad
E** Ü**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Anladım Teşekkür ederim Vermiş Oldugunuz Bilgi İçin Lakin Takıldığım Konu Şudur,
Bende 2 Adet Maestro Hesap Card Var Ödeme Noktasına Geldiğimde Ya Kart Geçersiz Diyo Ya Kullanılmayan Kar Diyor Öylecede Kalıyorum.
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
E** K**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Facebook'ta dolaşan kitlenin amacı bellidir.Sitenize fazla hit geleceğini sanmıyorum.
Ya sayfa beğenisi almayı deneyebilirsiniz ya da sitenizin içeriğiyle benzer olan başka sitelere reklam,tanıtım yazısı verirsiniz.Daha faydalı olacaktır.
Baydam.com | İnsan Kaynakları Sorumlusu
KAS
WM Aracı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
41 / E
-
Meslek
webmaster
-
-
Ad Soyad
i** K**
-
-
-
Ticaret
40, (%100)
Yardımcı oluruz, nasıl bir destek istiyorsanız mesaj atın.
-
-
Yaş/Cinsiyet
43 / E
-
Meslek
banyo aksesuar
-
-
Ad Soyad
E** Ü**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Anladım Haklısınız Bilgi İçin Teşekkür Ederim..
Ek Olarak: ÜYE : KAS sponsorlu reklam vermek için son ödeme noktasına geldim. 2 adet maestro hesap kartım var tam ödemeyi gerçekleştireceğim ya kart kapalı yada geçersiz kart uyarısı veriyor. kartlarım açık aktif kulanıyorum sorun yok..! nedne öyle bir hata veriyor anlamadım.
ve benim kartlarım hesap kartı o yuzden mi ? acaba sadece kredi kartı ilemi ödeme yapılabiliyor onu anlayamadım. facede okudugum kadarı ile hesap akrtlarındanda ödeme yapılabiliyor yazıyor
Aheyahey
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Ögrenci
-
-
Ad Soyad
C** A**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Hocam merhaba iş başı yarı iş sonu kalanı alacak şekilde bi çalışma ve danışmanlığınızı yapabilirim