-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Mühendis
-
-
Ad Soyad
A** K**
-
-
-
Ticaret
54, (%100)
Merhaba arkadaşlar,
Facebookta sayfamızla ilgili reklam verirken en etkili nasıl yararlanılır? Şimdi ben bir gönderi öne çıkardım. 15 sayfa beğenmesi geldi. Ek olarak da siteye girenler var tabi.
Ancak asıl Sayfa tanıtımı yap ile vermek istedim ki sayfa beğenisine göre işlem görsün. Ama orada da link ekletmiyor.
Sizin taktikleriniz neler? Nasıl daha çok beğeni alabiliriz ?
Ekleme : Beyler bakım geçmeyin ben size böyle mi yaoıyorum? :) Bir yorum atın ki bilenler cevaplasın.
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
İşletme yöneticisi
-
-
Ad Soyad
M** T**
-
-
-
Ticaret
74, (%100)
Hocam gönderi one çıkarmak yerine hedefin sayfa beğenisi ise hem daha ax maliyete hemde daha fazla beğeniye sayfa yı one çıkar reklam seçeneği ni kullanmalısın. Reklam yöneticisi ni aç ve yeni reklam de orada bu seçeneği göreceksin. Bol şans
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
İşletme yöneticisi
-
-
Ad Soyad
M** T**
-
-
-
Ticaret
74, (%100)
Aynen hocam eklenmiyor ama sayfa begeni sayısı en uygun maliyetle en fazla beğeniye bu şekilde ulaşıyor. Hele bir beğeni sayısı elde edin sonra gönderinizi one çıkarırsanız daha fazla verim alırsınız.
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
Ö** Ö**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
face reklamıyla hiç uğraşma derim
coddit.org -- Kod paylaşma ve yardımlaşma sitesi
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Teknisyen
-
-
Ad Soyad
C** D**
-
-
-
Ticaret
14, (%100)
Reklaları ayarlar iken yaş sınırı belirlersen daha çok kişiye ulaşır (ben öyle yapıyorum faydasını görüyorum)
Ve gönderilerin tanıtımını yap. Sayfa ve web sitesi tanıtımları kesinlikle etkisiz.
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
Ö** Ö**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
evet iyi bir kaynak ama sayfa treni kaçtı diyebilirim, su anda reklamla sayfa kasmaya çalışırsanız bi servet ödemeniz gerekir kaldı ki gösterim oranları düşük. Sonra para verip kastığın kişilere postunu göstemek içinde para isticek sizden zükenberg
coddit.org -- Kod paylaşma ve yardımlaşma sitesi