lostyazilim
tr.link

Facebook sahte hesap hakkında

10 Mesajlar 1.066 Okunma
lstbozum
tr.link

cihan1 cihan1 gerivites.net Kullanıcı
  • Üyelik 12.11.2014
  • Yaş/Cinsiyet 24 / E
  • Meslek WM
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad C** E**
  • Mesajlar 1228
  • Beğeniler 19 / 278
  • Ticaret 27, (%100)
Merhaba arkadaşlar. Facebookta yabancı bir kadının fotoğraflarını kullanarak sahte hesap açtım. kadın hesabı olduğu için kısa sürede baya fazla takipçim oldu ama bugün facebook tarafından hesabım kapatıldı ve açılması için kimlik doğrulaması istiyor. bir yolu yok mudur kapanmadan sahte hesap kullanmanın? yüksek takipçi sayısına ulaştığım için baya işimi görüyordu

wmaraci
reklam

zeytin8899 zeytin8899 WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 01.12.2014
  • Yaş/Cinsiyet 36 / E
  • Meslek öğretmen
  • Konum Rize
  • Ad Soyad Y** Ö**
  • Mesajlar 1015
  • Beğeniler 60 / 212
  • Ticaret 16, (%100)
5 tane hesabım var hiçbiride kapanmadı

https://discord.gg/S6mByw8

• Üyelik 12.11.2014
  • Yaş/Cinsiyet 24 / E
  • Meslek WM
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad C** E**
  • Mesajlar 1228
  • Beğeniler 19 / 278
  • Ticaret 27, (%100)
zeytin8899 dostum nedense her açtığım hesap kapanıyor. en son açtığım hesabım 10 bin takipçiye kadar ulaştı ama facebook hesabı kilitleyip nufüs cüzdanı ile doğrulama yapmamı istedi gitti güzelim hesap. anlamıyorum nasıl kapatılıyor. baya da işime yarıyordu hesap yüksek takipçisi sayesinde

• Üyelik 01.12.2014
  • Yaş/Cinsiyet 36 / E
  • Meslek öğretmen
  • Konum Rize
  • Ad Soyad Y** Ö**
  • Mesajlar 1015
  • Beğeniler 60 / 212
  • Ticaret 16, (%100)
Hocam dogal yollarla mı kasıyorsunuz hesabı birde farkettirmeden yavaş yavaş kasın şu ana kadar 1 tanesi kapandı o kadar digerleri hep duruyor. Birisi 5000 arkadaşı 1000 takipçisi var öbürleri 2k civarında ugraşmadım onları kasmaya. Diyecegim o ki biranda yaptıysan falan dikkat çekmiş olabilir birde çok fake oldugu belliyse şikayet etmişlerdir.

wmaraci
wmaraci

• Üyelik 12.11.2014
  • Yaş/Cinsiyet 24 / E
  • Meslek WM
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad C** E**
  • Mesajlar 1228
  • Beğeniler 19 / 278
  • Ticaret 27, (%100)
zeytin8899 hocam doğal yollarla kasıyorum. önce bir kaç arkadaş ekleme grubuna girip ekleyin kabul ediyorum filan yazıyorum oradan baya istek geliyor. onları kabul edip arkadaş sayısı arttıkça gelen arkadaş istekleride artıyor. bu yüzden yavaş yavaş kasmak elimde değil. günde 950 arkadaş isteği geldiği oluyor :D şimdi tekrar hesap açtım bakalım umarım bu kapanmaz. birkaç gün sonra bu hesap kapanmasa bile yeni bir hesap açıp onuda kasıcam yedekte dursun diye

abdakgl abdakgl YouTube Kullanıcı
  • Üyelik 03.07.2016
  • Yaş/Cinsiyet 26 / E
  • Meslek Hemşire
  • Konum Diğer
  • Ad Soyad A** A**
  • Mesajlar 562
  • Beğeniler 169 / 169
  • Ticaret 13, (%100)
Dikkat çekici hareketlerden kaçının. Hesap açınca hemen fotoları atıp arkadaş kasmaya başlamayın bi 50-100 kişi ekli olsun o şekil bir süre bekledikten sonra yavaş yavaş kasmayı deneyin.

• Üyelik 01.12.2014
  • Yaş/Cinsiyet 36 / E
  • Meslek öğretmen
  • Konum Rize
  • Ad Soyad Y** Ö**
  • Mesajlar 1015
  • Beğeniler 60 / 212
  • Ticaret 16, (%100)
Hocam ben o şekilde hiç kasmadım gerçek kişilerden uzun vadede kastım. Zaten gerçek kişiler olmadıgı sürece arkadaş sayısı sadece rakamları ifade eder siteye hit getirmez.

Diger fake hesapları arkadaş listesine eklemeden özellikle ilk başlarda bir alandan veya bir çevreden arkadaş eklerseniz sıkıntı yaşayacagınızı düşünmüyorum.

• Üyelik 12.11.2014
  • Yaş/Cinsiyet 24 / E
  • Meslek WM
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad C** E**
  • Mesajlar 1228
  • Beğeniler 19 / 278
  • Ticaret 27, (%100)
zeytin8899 hocam fake hesaplardan gelen istekleri kabul etmiyorum zaten.
abdakgl hocam arkadaş isteği alabilmek için 3 tane filan fotoğraf atıyorum. arkadaş sayısı arttıkça fotoğraf atmaya devam ediyorum. ama en son açtığım hesapta sanırım fotoğraf atma işini abarttım. devamlı fotoğraf atıp beğeni kasıyordum o yüzden hesabım kapatılmış olabilir. yeni açtığım hesapta fazla fotoğraf atmıcam o yüzden

abdakgl abdakgl YouTube Kullanıcı
  • Üyelik 03.07.2016
  • Yaş/Cinsiyet 26 / E
  • Meslek Hemşire
  • Konum Diğer
  • Ad Soyad A** A**
  • Mesajlar 562
  • Beğeniler 169 / 169
  • Ticaret 13, (%100)
abdakgl hocam arkadaş isteği alabilmek için 3 tane filan fotoğraf atıyorum. arkadaş sayısı arttıkça fotoğraf atmaya devam ediyorum. ama en son açtığım hesapta sanırım fotoğraf atma işini abarttım. devamlı fotoğraf atıp beğeni kasıyordum o yüzden hesabım kapatılmış olabilir. yeni açtığım hesapta fazla fotoğraf atmıcam o yüzden[/QUOTE]

Hocam ilk başta normal bir fotograf atın arkadaş kasmıyacak türden fotoğraf bir kaç fotoğraf bu şekilde olsun ve biraz zaman alsın ondan sonra kademe kademe bir kereden yüklenince anlaşılıyor.

• Üyelik 12.11.2014
  • Yaş/Cinsiyet 24 / E
  • Meslek WM
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad C** E**
  • Mesajlar 1228
  • Beğeniler 19 / 278
  • Ticaret 27, (%100)
abdakgl hocam yeni hesap açtım onda öyle yapıcam. zaten hesap sahibi fark edip şikayet edemez çünkü yabancı bi kadının fotoğraflarını kullanıyorum
abdakgl

kişi bu mesajı beğendi.

wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al