yasin66
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
ögrenci
-
-
Ad Soyad
Y** D**
-
-
-
Ticaret
2, (%50)
merhaba arkadaşlar bir ara ilan sitesi açmıştım ama istedigim gibi gitmeyince kapattım kimse ilan atmıyor boş site oldugu için kendime bir karar verdim facebook ta grup kurup sahibinden tarzı gibi 2 3 4 milyon üye yapmak sizce o kadar üye yapabilirsem ilan sitem Patlama yaşarmı 2 yıl sürede kasmayı düşünüyorum
2 yıla kadar sizce degermi fikir lerinizi yazın
bide facebook dişinda başka site önerirmisiniz
sizce yapmalımıyım facebook ta istesem bir haftada 10 milyon bile yapabilirim grupu ama illegal ugraşmak istemiyorum botnet agıyla felan ugraşamam en iyisi temiz tek tek ugraşmak fikirlerinizi söyleye bilirsiniz arkadaşlar
OKUDUNUZ İÇİN TEŞEKÜR EDERİM...
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Psikolojik Danışman ve Yazar
-
-
Ad Soyad
P** K**
-
-
-
Ticaret
10, (%90)
Hocam alana hakim olmadığımdan yorum yazmam belki doğru değil. Ancak genel tecrübe ve gözlemlerime bakarak bu tür bir yöntemle ilerlemek size netice olarak başarılı bir sonuç getirmez kanaatindeyim. Çünkü böyle ilgili bir kitleyi bu şekilde toplayamazsınız, yüksek sayıda üyesi olan grup kurabilirsiniz belki ama buradan sitenize gelenler nadir olur kanaatindeyim.
koro71
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Okuyorum
-
-
Ad Soyad
H** T**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Bence Biraz Paraya Kıyman Gerek Facebookta Twitterda Sponsor Yaparak Sitenin Reklamını Yaparsın Ve Haftada 1 Ürün Koyarsın İndirimli Onuda Reklama Verirsiniz Grup Kurmanız İyi Olur Tabiki İlanları Paylaşanlar Olur O Sırada Gözüne Carpan Bişeyler Olur İnsanların Siteye Girer Bakar Falan
1 kişi bu mesajı beğendi.