-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
Makina Mühendisi
-
-
Ad Soyad
B** G**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Merhaba arkadaşlar wordpress siteme facebook yorum eklentisi kurdum. Siteme trafiğin çoğunu facebook üzerinden alıyorum. Zaten facebookta yaptığım paylaşımlara yorum alıyorum. Hazır insanlar kolayca yorum yapabilir diye yorum eklentisini kurdum ve yorumlar geliyor.
Facebook developer sayfasında bakıyorum gelen yorumlar onaya bekliyor Approve işlemi için.
Sormak istediğim baya yorum alıyorum bunun seoya etkisi olur mu. Yani google indexlediğinde bu yorumlar + puan olarak görünür mü ?
Birde Türkçe siteye yabancı yorumlar gelmesi sizce nasıl etkisi olur. Konular görsel ve video içerik olunca dil unsuru çok önemli olmuyor yabancı ziyaretçilerde kendi dillerinde yorum yapıyorlar.
Bu durumda sizce nasıl bir etkisi olur ?
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
E** K**
-
-
-
Ticaret
35, (%100)
Hocam sayfaya gelecek güncellemeler oldukları için yorumların hiçbirisine kötü diyemeyiz. Fakat eklentiyi kullanıyorsanız fark etmiş olmanız gerek, siteden daha geç yükleniyor facebook yorumları. Bu bir dezavantaj olacaktır.
Yabancı yorumlar tartışmaya açık ama bence eksi bir etkisi olur. Çünkü site dilinizi Google'da Türkçe olarak belirtiyorsunuz. Analytics'de de hangi dillerin sitenizde ne kadar yer aldığı görünüyor. Bana kalırsa karışık duracak şeyler hoş olmayacaktır. Tabii bu benim görüşüm, belli bir deneyimim yok bu konuda.