-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Sosyal Medya Uzmanı
-
-
Ad Soyad
A** V**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Site :
www.hddizifilmindir.com
Merhaba arkadaşlar bir kaç günlük uğraş sonucunda siteyi hazırladım içerik vs girmeye başladım fakat web sektöründe yeniyim sitenin eksikleri var mı varsa neler önerilerinizi alabilirim. Seo açısından neler yapabilir vs anlatırsanız sevinirim . Şimdiden teşekkürler .
Bir nefesine bile hükmedemediğimiz bu dünya için boyun mu bükeceğiz.
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
F** S**
-
-
-
Ticaret
7, (%100)
sitenin eksikleri alanın :) Hep film indirme site konularında yazıyorum hocam bin kez film izlerim 1 kez indiririm. Sitenin hit çekmesi için normalden çok fazla oğraşmanız lazım. Zaten film sektörü zor
-
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Sosyal Medya Uzmanı
-
-
Ad Soyad
A** V**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
yav hocam indirenler var valla siz taktınız film indirme sitelerine :D uğraşacaz doğru adımlarla ilerlersek iyi bir yerlere gelebiliriz .
MNAKIT
Razer Gold Sat
Platin Üye
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
elektronik ödemeler
-
-
Ad Soyad
M** Ö**
-
-
-
Ticaret
82, (%99)
furkan2499 Filmleri hayatta indirmeden izlemem ben mesela :D m1080P indirirm beklerim 1 saat sonra HD bir şekilde donmadan kasmadan rahatça izlerim ohhh misss :D
Razer Gold ve Diğer işlemler için Yazabilirsiniz. 05443130758
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Dijital Baskı Operatörü
-
-
Ad Soyad
C** K**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Film indirme güzel bende hep pc ye indirmek isterim yalnız sitenizde turbobit linkini görür görmez ctrl w yaptım ve daha yeni site hangi kategoriye tıklasam film bulunamadı diyordu keşke tüm kategorileri doldurduktan sonra konu açsaydınız.
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
E-Ticaret Yöneticisi
-
-
Ad Soyad
A** A**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Bağlantı hızımız kotamız düzgün değil ki indirip izleyelim :) Hocam film indirme sitelerin de online film izleme temaları biraz abes kaçıyor bana. Blog yada blog/portal tarzı temalar daha göz yormadan daha kullanışlı geliyor, naçizane bir fikir ;) Başarılar.
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Sosyal Medya Uzmanı
-
-
Ad Soyad
A** V**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
linkleri uploaded sitesine de upload edeceğim şu an yeni olduğu için konu açıyorum sadece link eklenicek bi kaç filmde toplu upload yaptığım için sorunlar oluştu düzenliyorum şu an fikirleriniz için teşekkürler bütün görüşleri değerlendiricem
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Dijital Baskı Operatörü
-
-
Ad Soyad
C** K**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
K4li7e hocam forumda upload download vps konuları vardı inceleyin onları tavsiye ederim upload için.Link olarakta indirme başına para veren sitelerin yanına ek olarak hızlı indirme linkide eklerseniz (mega,mediafire,,cloud) fullprogramlarindir.com sitesi gibi bence daha çok ziyaretçi çekersiniz.
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Sosyal Medya Uzmanı
-
-
Ad Soyad
A** V**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
melankolia aynen hocam bunları düşündüm fakat biraz zaman aldığı için sadece turbobit koydum şimdilik index almaya başlayınca hepsini upload edicem farklı sitelerede filmleri arşiv şeklinde yedekledim kısa bi sürede upload edicem
1 kişi bu mesajı beğendi.