lostyazilim
tr.link

Film mi Dizi mi?

33 Mesajlar 3.521 Okunma
acebozum
tr.link

myKnow myKnow Sys & Network Sec Kullanıcı
  • Üyelik 20.07.2017
  • Yaş/Cinsiyet 26 / E
  • Meslek Webmaster
  • Konum Erzurum
  • Ad Soyad A** K**
  • Mesajlar 328
  • Beğeniler 26 / 64
  • Ticaret 1, (%100)
Bütçeniz yoksa sponsor aramaya başlayın sektör zor.
SENibrahim

kişi bu mesajı beğendi.

elektronikssl
webimgo

Theonur Theonur Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 14.11.2017
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek Muhasebe - Finans
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad O** D**
  • Mesajlar 63
  • Beğeniler 0 / 33
  • Ticaret 0, (%0)
Öncelikle Sektör Zorlu Ve Ekip İşi Gerektirir Kimi Filmleri Yükler Kimi Sorunlu Filmleri Tespit Eder Bir Çok Büyük Siteyle Rakip Olucaksınız Bunlar Sizin Önlere Çıkmanıza İzin Vermeyecektir Çünkü Sektörün Binevi Kurdu Oldular Ve Ne Yapıcaklarını Gayet İyi Biliyorlar Sizin Tahminimce Pek Bir Bilginiz Yok Bana Kalırsa Ne Dizi İşine Girin Nede Film İşine Zira Herşey Yolunda Dahi Gitse Film Şirketleri Peşinizi Bırakmaz Film Şirketlerinin Türkiye Distribütörleri İle Sorun Yaşarsınız Ve Sonucu Mahkemeye Kadar Gider Ki Ceza Alma İhtimalinizde Yüksek Bu İşe Girecekseniz Hosting Sunucular Domaninler Vs Hepsi Yurt Dışı Olması Gerek Ve Domain Seçimide Önemli Domain Aldığınızda Aynı Ada Uygun 3.4 Adet Daha Ekstra Yedek Domain Almanızı Öneririm...

Adsense Konusuna Gelirsek Alma İhtimaliniz İmkansız İlk Bi Kaç Ay Belkide Daha Fazla Sitenizde Reklam Almayın Kullanıcılar Alışsın Sitenize Sonra Bet Sitelerine Mail Atın Çoğu Geri Dönüş Yapmaz Ama Yinede Şansınızı Deneyin Biraz Yükselirseniz Sıralamalarda Sizinle Onlar İletişime Geçer Zaten Bu Kaçınılmaz :)

Benim Tavsiyem Zorlu Ve Emek İsteyen Bir İş Üstesinden Geleceğinizi Sanmam Ki Kaliteli Bir İş Çıkaracağınızıda Düşünmüyorum Bütceniz Nedir Bilemem Ama En Aşağı 7.8 K İle Bu İşe Girin Tanıtım Yazıları Linkler Birazcık Reklam Yapın Belki Ozaman Şansınız Artar...

Yinede Başarılar...

Atanasaygiduy Atanasaygiduy Kimlik Onayı Bekliyor Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 19.02.2017
  • Yaş/Cinsiyet 35 / E
  • Meslek Çağrı Merkezi
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad K** D**
  • Mesajlar 46
  • Beğeniler 0 / 16
  • Ticaret 2, (%100)
Makine ve cehennem varken film çok zor bence :D
SENibrahim

kişi bu mesajı beğendi.

wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 2 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 2 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al