Onunla uğraşana kadar 20-30k hitli legal site yapmaya çalışsa arkadaşın 750 değil 7500 TL kazanır. İnsanları illegale özendirmeyin legale özendirin. Ek olarak illegal iş ypaan arkadaşını değil legal iş yapan arkadaşını örnek göstersen daha iyi olur.
Ek olarak;
Konuyu açan arkadaş hiç mi sinemaya gitmemiş hiç mi Vcd/Dvd film izlememiş? Film başlamadan önce belirtirler izinsiz paylaşımın yasak olduğunu ayrıca cezalarının ne olduğunu da söylerler.
Ek olarak;
Konuyu açan arkadaş hiç mi sinemaya gitmemiş hiç mi Vcd/Dvd film izlememiş? Film başlamadan önce belirtirler izinsiz paylaşımın yasak olduğunu ayrıca cezalarının ne olduğunu da söylerler.
illegal işe özendirmek değil arkadaşa örnek verdim sadece ayrıca illegal siteler daha çabuk hit kazanıyor 2K hitli legal site yapana kadar 20K hitli illegal site yapılabiliyor. Tabi bende illegal sitelere karşıyım bu hak yemektir kul hakkıdır yani bunu da göz önünde bulundurup yapmalı konuyu açan arkadaş , şahsen ben zamanında yaptım tutmadı ama şuan yapmam asla KUL HAKKI var çünkü.