Sylar
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Yazılım Uzmanı
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Arkadaşlar film siteme ilsturk.com dan telif hakkı uyarı gelmiş. Kaldırılması gereken filmleri liste halinde belirtmişler afiş fragman ve video olarak hepsinin kaldırılmasını istemişler bende kaldırdım. Ama yorum bölümüne yazmışlar. Mail olarak atmamışlar daha önce uyarı gelenlere bu şekilde mi geldi yoksa biri benimle kafamı buldu çözemedim gitti.
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Tasarımcı
-
-
Ad Soyad
V** Ö**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Vakti zamanında New Line Cinema evimin posta kutusuna bildiri yollamıştı benzer durum için. Film sitelerinin hepsi ne yazık ki illegal ve yaptıkları yayın korsan. Daha önce Google'ın bu tarz yayın yapan sitelerle ilgili bir güncelleme yapacağı söylenmişti ama Penguen'de bile bu gelişmeyi görmedik.
Profesyonel bir şirket ve telif sahibi sitenizde iletişim adresi varsa oradan size ulaşır. Veya domaine whois çekerek yetkili adresini edinir. O da yoksa hosting şirketiniz ile irtibata geçer. Gidip yorum yapacaklarını, ziyaretçi defterine yazacaklarını sanmıyorum. Oldu olacak Facebook'tan dürtsünler :)
Geçmiş olsun.
1 kişi bu mesajı beğendi.
adobewordpress.com ~ “güncel tasarım okulu”
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
.
-
-
Ad Soyad
M** B**
-
-
-
Ticaret
434, (%100)
Yetkili bir makam sizinle iletişime kolay kolay geçmez. Barındırıcı firma ile iletişime geçer.
1 kişi bu mesajı beğendi.
Sylar
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Yazılım Uzmanı
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Banada öyle geldi. Zaten bakalım mail attım ne diyecekler. Zaten silmedim geçici olarak yayından kaldırdım şimdilik. Büyük ihtimal daha önce film sitesi olan ve kendine gelen uyarıyı benim siteye kopyalayıp yapıştırdı.
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
O** A**
-
-
-
Ticaret
16, (%100)
birçok siteye yaptım ben bunu.Kusura bakmayın filmi çeken adam sizinle uğraşamaz ama ben uğraşırım :D
Bu arada telif hakkı için uyarı mı olurmuş,hadi oldu yorum olarak birde :D Ben daha profesyonel çalışarak mail atıyorum:cool: