-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
barmen
-
-
Ad Soyad
M** F**
-
-
-
Ticaret
12, (%92)
Merhaba
Arkadaşlar, dünya pandemiyle savaşıyor,ve bir çok sektör durmuş vaziyette, bunu fırsat'a çevirmek sizce karlı ve mantıklı olur mu?
Dünya'da bir çok film şirketi filmlerini piyasa'ya süremeden, böyle bir durumla karşı karşıya kaldı ve ellerinde bir çok film stoklandı.
Bu filmler pandemi olayının bitmesinden sonra bir bir piyasaya çıkacak ve sinemalar'da yayınlancak.Hal böyle oluncada bu filmlerin sinemaya gidemeyenlere de sunulması gerekiyor diye düşünerek, şimdi'den bir film sitesi açıpta, pandemi olayı bitinceye kadar, siteyi belli bir ivmeye getiripte, sektör kendine gelip filmleri yayınladığında, film sitesi bu işten karlı çıkmaz mı ?
-
-
Yaş/Cinsiyet
18 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
K** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Dostum bir sürü filkm sitesi var ve sayamadıgmız kadar filmi depolamış durumdalar onlara yetişmeni imkansız olarak görüyorum cogu millet de neflix blue tv gibi sitelere yöneldi
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
barmen
-
-
Ad Soyad
M** F**
-
-
-
Ticaret
12, (%92)
@KeremKurt Yazdığımı yanlış anladın sanırım, film siteleri piyasa da olmayan filmleri nasıl depolayabilir. ben film şirketlerinin stoklarında bulunan filmleri piyasa'ya sürdüklerinde, bu filmleri kendi sitene eklemenden bahsediyorum. Örnek verecek olursak bir film sitesi Hafta 3 yeni film ekliyorsa siteye, bu olaylardan sonra hafta'da 5 6 film ekliyecek. Cünki piyasada çıkışı geçiken ve yaklaşan film sayısı çok fazla,
Ayrıca netflix kendi dizi ve filmleri dışınca pek fazla filmi barındırmıyor. Bi de şöyle bir özelliği var, film cıkıyor 5 - 6 ay sonra belki yayınlıyor, zaten bu sürede yeni çıkan filmler 2 güne sitede sinema cekimi olup, 1 ay'a hd olarak sitede yayınlanıyor. yani netflix bu konuda hem geç kalıyor hemde kendi yapımlarına öncelik tanıyor.
YRG
WM Aracı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Web
-
-
Ad Soyad
E** Y**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Bende bu sektörde proje geliştirmeye başladım. Rakip sitelerin çoğunu inceledim. En büyük eksiklikler şunlar. En popüler siteler bile başka sitelerden video çekiyor. Ve çekilen filmlerin kalitesi gerçekten rezalet. Bunu nasıl izliyorlar cinsinden. Filmleri kendin renderlayıp full hd olarak kendi serverinden vermelisin ki sektörde tutunabilesin.