-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
SEO - CEO
-
-
Ad Soyad
E** T**
-
-
-
Ticaret
1, (%0)
Merhaba arkadaslar. Klavyem Turkce degil, yazim icin uzgunum.
Son film sitemi 4 sene once sattim, o zamandan beri sektorde degilim. Bu yuzden gelir yollarini unuttum sayilir. Film sitesi ile ilgilenen arkadaslar bir el atarsa sevinirim.
Filmlervediziler.com alan adi bende, tekrar film sitesi acmak istiyorum. Su sorularin cevabina ihtiyacim var:
1) Film izleme basi para veren ve uzun suredir aktif olan bir firma var mi? Guvenilir ve odeme alan firmalari biliyorsaniz yazin lutfen.
2) Link kisaltma servislerindeki odemeler hala devam ediyor mu? En son adf.ly hatirliyorum mesela.
3) Indirme basi veren firmalari da ariyorum. Film indirme yeri de var sitemde.
4) Videolari nereye yuklemem mantikli? Vk.com kullanan siteler cogunlukta fakat telif hakkindan dolayi bol bol siliniyormus sanirim.
Yardimlar icin tesekkur ederim.
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Web Developer/Bilgisayar Müh.
-
-
Ad Soyad
B** G**
-
-
-
Ticaret
7, (%100)
Takipteyim aklımda bir film sitesi var çünkü
Hermes
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
42 / E
-
Meslek
Seo | Sosyal Medya | Yazılım
-
-
Ad Soyad
S** Y**
-
-
-
Ticaret
90, (%98)
Link kısaltma ve indirme şeklinde para kazanmak yerine bence sitenizin hitini yükseltip, google'da güzel bir yere getirin.
Sonrasında ise; sağ-sol reklamlar, video altı ve üstü reklam, video önü reklam ve mobil reklam olarak 5-6 yerden birden kazanç sağlayabilirsiniz.
5-6 senedir film siteleri olan tanıdıklarım var. Sadece mobil reklamdan günlük 500-600 TL geliri var. Diğerlerini söylemiyorum bile.
Link kısaltma vb kullanıcıyı kaçıran şeyler. Ve sitenizinde değerini düşürür hiç girmeyin. Hitiniz ortalama günlük 30k tekillere geldiğinde güzel paralar kazanabilirsiniz.
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
SEO - CEO
-
-
Ad Soyad
E** T**
-
-
-
Ticaret
1, (%0)
Sadece günlük mobil derken hocam? Gösterim başı mı, tıklama başı mı ve hangi reklam firması acaba bilginiz var mı?
aBouT
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
webmaster
-
-
Ad Soyad
A** A**
-
-
-
Ticaret
13, (%100)
Hocam ilk önce siz sitenizi çıkartın daha sonra reklam bulursunuz saten. şimdiden bunları düşünmeniz kararsızlıga yol açar. vede siz siteyi çıkarana kadar neler degişir. şuan site çıkarmak çok zor
2 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
SEO - CEO
-
-
Ad Soyad
E** T**
-
-
-
Ticaret
1, (%0)
Yorum için teşekkürler. Ben sadece baştan sağlam gideyim demiştim. Sonra her konuya indirme linki, kısaltma vs. Eklemek zor olur diye düşündüm.
Ama gördüğüm kadarıyla zaten hitle güzel paralar kazanılıyor. Bu işler 3-5$ fazla kazandıracak diye uğraşmaya değmez. 10k izlenme ve indirme 3$ civarında.
İlginiz için teşekkür ederim.
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
front-end developer
-
-
Ad Soyad
M** D**
-
-
-
Ticaret
15, (%100)
Link kısaltma serivis olarak bc.vc ve link tlyi tavsiye edebilirim ayrıca indirme başına benim bildiğim turbobit ödeme yapıyor .
"En çok inandığımız şeyler, en az bildiklerimizdir."
- M.D. Montaigne.
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / K
-
Meslek
Asistan
-
-
Ad Soyad
Ö** S**
-
-
-
Ticaret
74, (%100)
ParavanHizmet adlı üyeden alıntı
Yorum için teşekkürler. Ben sadece baştan sağlam gideyim demiştim. Sonra her konuya indirme linki, kısaltma vs. Eklemek zor olur diye düşündüm.
Ama gördüğüm kadarıyla zaten hitle güzel paralar kazanılıyor. Bu işler 3-5$ fazla kazandıracak diye uğraşmaya değmez. 10k izlenme ve indirme 3$ civarında.
İlginiz için teşekkür ederim.
Film indirme bannerları olarak Tavsiyem
CİNSTALLER hocam $100 dolara yakın ödeme aldım :cool: minimum ödeme de sadece 1 dolar kazanç indirme başı $0.12-0.50 arasında.
ödeme paypal detaylı incelemek istersen blogumda anlattım
saglamblog
Geçmişten geleceğe yazıyor...