-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
yok
-
-
Ad Soyad
E** T**
-
-
-
Ticaret
2, (%50)
biraz bekleyelim bakalım çıkar kokusu yakında :D
perfecTr
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
- / E
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Açma derim ben, internette film sektörü bitti artık boşuna uğraşma.
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Telefon tamirciliği , webmaste
-
-
Ad Soyad
Ö** K**
-
-
-
Ticaret
16, (%88)
Bu konu 2014 de açılmış film siteleri hala iş yapıyor bi sıkıntı yok :D
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Beden Eğitimi Öğretmeni
-
-
Ad Soyad
C** Ö**
-
-
-
Ticaret
10, (%100)
Ey gidi dizimag. Dizimag kapandigindan beri yabanci dizi izlemez oldum. Hic bir site onun gibi olamadi maalesef. Ayrica uyar kaldir diye bir sey yok yakin zamanda bu konuyla ilgili basim derde girmisti avukatim kanunda o tarz bir seyin olmadigini soylemisti yani hani uyarirsa kaldiririm sorun biter diyosaniz yaniliyorsunuz bence hic bulasmayin derim
Personal Trainer Cem Öncü / www.cemoncu.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
front-end developer
-
-
Ad Soyad
M** D**
-
-
-
Ticaret
15, (%100)
akmova adlı üyeden alıntı
Ey gidi dizimag. Dizimag kapandigindan beri yabanci dizi izlemez oldum. Hic bir site onun gibi olamadi maalesef. Ayrica uyar kaldir diye bir sey yok yakin zamanda bu konuyla ilgili basim derde girmisti avukatim kanunda o tarz bir seyin olmadigini soylemisti yani hani uyarirsa kaldiririm sorun biter diyosaniz yaniliyorsunuz bence hic bulasmayin derim
Filmi veya yasal olmayan içeriği sunucunuzda barındırmıyorsanız hiç bir şekilde sıkıntı çıkmaz.Her sitenin YER SAĞLAYICI olarak hizmet verme hakkı vardır.
"En çok inandığımız şeyler, en az bildiklerimizdir."
- M.D. Montaigne.
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Hemşire
-
-
Ad Soyad
A** A**
-
-
-
Ticaret
13, (%100)
Yani ben şimdi açtım site ama bütün filmler ok.ru vb gibi sitelerden aldım yine benim sitem ve benim başım derde girecek mi? sonuçta sosyal medya gibi kullanıyorum facebookta film paylaşınca sorun oluyor mı?
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
F** Ö**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Kendinizi kandırmaya gerek yok filmi yayınlıyor musun kardeşim yayınlıyorsun ister senin sunucunda olsun ister muz cumhuriyetinde bir sunucu da olsun ne fark eder sonuçta filmi beleşe izletiyor musun izletiyorsun bitti suçlusun. Biriside yukarda her sitenin yer sağlayıcı olarak hizmet verme hakkı vardır demiş. Sen birinin hakkına girmeyi kendine hak sayıyorsan o senin ahlak anlayışın diyecek birşey yok. O kadar legal alan varken hem illegal olan hemde büyük rakiplerin olduğu bir sektöre girmek akıl karı değildir arkadaşlar. Aman uzak durun hem zamanınız boşa gitmesin hem emekleriniz hem de dava vs olaylarının olmayacağının garantisi yok.
SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
LovAd
Freelance Yazılımcı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Yazılımcı
-
-
Ad Soyad
E** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Ya adamlar Türkiye lokasyonlu sunucuda adult video barındırıyo korkmuyo siz ok.ru dan film linki yayınlamışsınız çok mu. :D
StilPut İnternet Hizmetleri