lostyazilim
tr.link

Film sitesi kuruyorum bazı sorunlarım var

3 Mesajlar 482 Okunma
acebozum
tr.link

wepblogger wepblogger Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 06.03.2014
  • Yaş/Cinsiyet 33 / E
  • Meslek İşsiz
  • Konum Nevşehir
  • Ad Soyad A** D**
  • Mesajlar 157
  • Beğeniler 13 / 25
  • Ticaret 0, (%0)
Merhaba arkadaşlar bir film sitesi kuruyorum yükleme işiyle uğraşmayacam çünkü zaten hazır yüklü olanları var bunlar için film site sahipleri bende bir telif hakkı isteyeceğini sanmıyorum çünkü kendileri'de site altında (film, videolar, film fragmanları ve diğer tüm videolar çeşitli paylaşım ortamlarında da bulunmaktadır. Sitemiz sadece youtube.com, video.google.com, yahoo.com vb. sitelerde eklenmiş ve paylaşıma açılmış videoları yayınlamaktadır. Server'ımıza kesinlikle yükleme yapılmamaktadır. Bu yüzden sitesimiz hiç bir yasal hükümlülüğe tabi tutulamaz. )

sorunlarım

1-) Ben sitemi blogger alt yapılı kuruyorum bazı film sitelerinde filme tıklayınca part | fargaman gibi sekmeler var kısaca alttaki resimde olduğu gibi nasıl bende böyle bişey yapabilirim ? Şu görsel olan gibi yani

2-) Sizce bir film sitesi mi yoksa dizi sitesi mi tutar ?
3-) Sağda ve solda günün filmi diye birşey nasıl yapabilirim ?

wmaraci
webimgo

rbx rbx Sms Onayı Gerekli Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 03.08.2013
  • Yaş/Cinsiyet 38 / E
  • Meslek Yazılım Mühendisi
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 709
  • Beğeniler 24 / 190
  • Ticaret 19, (%100)
Piyasada çok film sitesi var, çöp oldu artık ortalık. Dizi sitesi açman çok daha mantıklı. Hatta geç hepsini, sağlam bir fragman projesi bile çok iyi tutar.

wepblogger wepblogger Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 06.03.2014
  • Yaş/Cinsiyet 33 / E
  • Meslek İşsiz
  • Konum Nevşehir
  • Ad Soyad A** D**
  • Mesajlar 157
  • Beğeniler 13 / 25
  • Ticaret 0, (%0)

rbx adlı üyeden alıntı

Piyasada çok film sitesi var, çöp oldu artık ortalık. Dizi sitesi açman çok daha mantıklı. Hatta geç hepsini, sağlam bir fragman projesi bile çok iyi tutar.

Görüşün için teşekkürler aslında önce söyle bir fikrim vardı 3 ya da 4 dizi üzerinde yoğunlaşmaydı ama filmlerin tüm bölümlerini yayınlamayı göze alamadım :D görüşünüzü dikkatte alacam.

wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al