-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Hocam bu digitürk iron man world war z v.s gibi filmlerin telifini alabişmiş yani?
eski filmler nolacak the godfather the shawshank redemption dünyadaki bütün filmlerin telifi digitürkemi kaldı ayrıca holywood filmlerinin telifini digitürk gibi bir firmamı alacak hiç sanmıyorum alabileceğini bazı yabancı filmleri alabilir veya dizileri ancak sinema filmlerine karısamaz.
Film Sitelerine Seo Çalışması Yapılır..
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
FilmleriTV adlı üyeden alıntı
Sizin anlamadığınız Digiturk yayın haklarını telif haklarını almadı. Yapımcı firmanın Türkiye'deki yasal hak savunucusu Digiturk'tür. Yani Digiturk=Yapımcı Firma olarak düşünebilirsiniz. Holywood filmleri dahil yapımcının bütün filmlerinin yasal mercilerde savunucusu Digiturk. Bu kadar basit kardeşim.
Anladım hocam ancak dünyadaki bütüün filmlerin telifini aldığını sanmıyorum 2010 öncesi filmlerin yayınlanmasına zaten karışamaz gidip 1980 1972 yapım filmleri kaldırtmak için binlerce site ile tek tek uğrasacagınıda sanmıyorum bakalım hep birlikte görecez film sektöründe belli bir kesimi belki caydırabilir ancak büyük bir kesim bu işi sonuna kadar götürecek her türlü yola başvuracaktır ben şahsen gittiği yere kadar giderim hiç sanmıyorum ama hadi digitürk film sektörünü internette bitirdi diylelim %1 lik bir ihtimal o zaman bir xxx sitesi açar yoluma devam ederim.Dediğim gibi belli bir kesimi caydırabilir o kadar.
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
2010 öncesi filmlerin yayınlanmasına neden karışamaz anlamadım? Yanlış yapmakta bu kadar ısrarlı millet tek biz varız herhalde. Bu işin sonu mahkemede biter dostum. Uyarmadı demeyin. Yasada açık buluruz yırtarız diye düşünmeyin.
hocam 1980 1990 1970 in filmlerinin yayınlanmasınamı karışacak dediğim gibi ben sonuna kadar giderim bittiği yerdede acarım bi xxx sitesi.Ama şahsi görüşüm digitürk hicbirsey yapamaz film sektörüne cayanlar olur illaki o kadar bu arada size karsı algılamayın bu konusma tarzımı hocam digitürke karsı.
-
-
Yaş/Cinsiyet
44 / E
-
Meslek
mcitp
-
Ad Soyad
M** S**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
telifi elinde tutun istedigi zamana karışır 40 yılı gecen filimler teliften düşer halkın olur
bunun dışındaki herşey için dava açılabilir
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Size ne denir ki? Benim aldığım duyum çok yakın zamanda büyük küçük demeden bütün telif hakkı ihlali yapan sitelere dava açılacağı yönünde. Öyle söyleyeyim. Açtı bir şey olmaz mı diyorsun? O zaman kanunu ayrıntılı olarak incelemeni öneriyorum. Cezası nedir bu işin biliyor musun? 2 yıldan 5 yıla kadar hapis. Şimdi düşün bakalım kazandığın değer mi 2-3 yıl hapis yatmaya? Değerse meydan senin.
Dediğim gibi bizce digitürk film sektörünü bitiremez ben ve büyük cogunluk sonuna kadar gideriz bu film sektörü işinde bittiği yerdede dediğim gibi baska projelere girerim.
1 kişi bu mesajı beğendi.