-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
G** U**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Merhabalar, elimde çok güzel bir domain var (filmlerizle com) bu domaine film sitesi kurmak istiyorum ama bu iş nasıl gider nasıl yürür telif sorunlarından nasıl kaçılır, hangi tema alınmalı, nasıl bir hosting seçilmeli vs gibi konularda yardıma ihtiyacım var. Yardım edebilecek varsa çok mutlu olurum. Şimdiden teşekkür ederim. Umarım birileri yardımcı olur
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Full-Stack Developer
-
-
Ad Soyad
S** Ç**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Alan adı müsait iletişim adresinizi paylaşın güzel bir projelendirme yapılabilir. :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / K
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
E** O**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
ortak arıyorum bütün masraflar benden istersen görüşelim
Windows Hatalar Çözümler Haberler MacOS,Linux,Programlar https://pcbilgim.com/
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Ögrenci
-
-
Ad Soyad
U** İ**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Gün geçmesin ki forumda böyle bir konu daha görmeyelim .. Webmaster Genel kategorisi altında bu tarz binlerce konu bulabilirsiniz.
1. Telif Sorunlarından Nasıl Kaçılır= Kaçamazsın fakat sitenin kapanmamasını istiyorsan Google Search Console'a siteni eklersin telifler oraya gelir sende telif gelen filmi sitenden kaldırır hayatına devam edersin.
2. Hangi Tema Alınmalı= Movifox - Keremiya v5 - wpDeo temaları ideal temalardır.
3. Offshore hosting seçilmeli.
4(!) Teliflerden kaçabilmek adına herhangi bir sorunla karşılaşmamak için domain'e Privacy özelliğini almanız gerekiyor. Yani domaini gizlemeniz lazım. Ayrıca host'u aldıktan sonra Cloudflare sitesine eklerseniz sizi host'tan da yakalayamazlar. Olur da telif gelen filmi sitenizden kaldırmazsanız savcılık tarafından domaininiz TIB yer. Yani siteniz kapatılır.