-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
D** Y**
-
-
-
Ticaret
15, (%100)
Bu bence sadece film değil video sitelerinde de geçerli olan birşey önemli olan sosyal medyayi etkin kullanmak 2 günde 6k hit alan da var üstelik adsense kullanılabiliyor.
İnstagram Butik Hesabı Alınacaktır....
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Azim herşeyin önünde geliyor bana göre eğer gerçekten başarılı olmayı kafanıza koymuşsanız yaparsınız. Takip ediyorum , uygulayacağım.
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
D** Y**
-
-
-
Ticaret
15, (%100)
Arkadaşlar film siteleri uzun soluklu olmuyor maalesef tamam 30k hit alirsiniz ama bir saldirida veya bir dava işleminde who.is bilgilerinizi gizlediniz diye sizi bulamayacaklarini sanmayin ip diye birşey var ayrıca hani yazar ya yok barindirmiyoruz vs vs diye onların hepsi hikaye link vermek bile yasak size 1 kere dava acildigi zaman zaten kanitlar aliniyor siz kaldirsaniz bile dava işlemini sürdürme haklari mevcut.Bu ise yeni başlayacak arkadaşlara tavsiyem heves ve özgün içerikle her türlü yukselirsiniz bos yere kafanizi agritmayin onca emekten sonra bi dizimag e neler olduğunu arastirin isterseniz...
Ayrıca elin yabancı şirketi beni nasil görecek demeyin bu isi Türkiye de Digiturk üstlenmiş durumda zaten tek bir davada google index inizi kaldiriyor zaten.
oguz10
www.akvaryumbaliklari.org
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
tekniker
-
-
Ad Soyad
O** K**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
mesajım bulunsun
www.kastamonugezgini.com | www.ozkaharita.com | Yekta Balık Üretim - Youtube - http://bit.ly/2knWXWR
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
D** Y**
-
-
-
Ticaret
15, (%100)
Hocam teknoloji çağındayız 1 ip bulamayacak kadar aciz bir devlet te yaşamıyoruz ,ip bulmanın binbür türlü yolu var...
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Telif hakkı bulunan içerik için kaldırılsın tarzında bir uyarı yapılmıyor mu yoksa direk hukuki süreç mi başlıyor ?