-
-
Yaş/Cinsiyet
43 / E
-
Meslek
Dijital Pazarlama
-
-
Ad Soyad
R** T**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
2,5 ayda 85 - 95 bin arası yaptırdığımı hatırlıyorum :)
Ama bence hemen link almayın sadece çok sık film girin.
All ine one seo ile;
Filmin "film çağı" olan başlığını
seo başlığını "film çağı izle türkçe düblaj"
olarak girmeyin deneyin.
1 kişi bu mesajı beğendi.
digibakers.com - the power of thinking small...
Donjuan
https://bit.ly/3sCNDLA
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
42 / E
-
Meslek
web Tasarım
-
-
Ad Soyad
S** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
adamların uyarılarını es geçmeden yaparsak sıkıntı olmuyorda, unutup bir kaç gün geçirdiğimizde veya daha fazla bu bağzen değişiyor hemen başlıyor sayfalar google dan gitmeye :)
iyi geçinmek her işte önemlidir katılıyorum!
https://bit.ly/3sCNDLA
-
-
Yaş/Cinsiyet
49 / E
-
Meslek
prensipler
-
-
Ad Soyad
M** G**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Konuyu açan arkadaşın iyi niyetinden şüphem olmasa da mağduriyeti mutlak bir şey için yan yollar tavsiye etmek kaçınılmazı geciktirmekten öteye geçmeyecektir. Korsan cd satışı yüzünden yurt dışına kaçmak zorunda kalan insanlar var çünkü satılan / yayınlanan her film başına ayrı ayrı ceza ve tazminat davası açılmaktadır bazı yasal şeylerin çok hafife alındığını görmek gerçekten çok korkutucu umarım bu yanlış işlere heveslenen arkadaşlar kısa sürede bundan vazgeçerler sonu olmadığı gibi sonunuzu getirebilir yapmayın :(
tarafımızca forumun kullanımına son verilmiştir. kullanıcı adımızla ilgili yasal hakkımız saklıdır.
-
-
Yaş/Cinsiyet
49 / E
-
Meslek
prensipler
-
-
Ad Soyad
M** G**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Ben size bizzat tanıdığım 2 kişiden bahsediyorum biri şu an rusyaya ya kaçtı çünkü hakkında 5 tane dava var 2 si kesinleşti hapis ayrıca 100000 ler ce lira tazminat davaları var yabancı uyruklu eşinden ayrılmak zorunda kaldı çünkü yanında götürecek ne parası ne zamanı vardı oysa o kadını türk vatandaşı yapana kadar neler çekmişti :(
Bir diğeri hapiste şu an 5 yıl almış net ne yatar bilmiyorum bunlar korsan film sitesi ve cd satışı yapıyorlardı. Bir dikkat ettiğim şeyde ki hayretler içindeyim 15 yaşında çocuklar seo uzmanıyım diye burada iş almaya film sitesi satmaya çalışıyor ticaret yapan arkadaşlar lütfen üye kullanıcı yaşına baksınlar !
1 kişi bu mesajı beğendi.
tarafımızca forumun kullanımına son verilmiştir. kullanıcı adımızla ilgili yasal hakkımız saklıdır.
-
-
Yaş/Cinsiyet
49 / E
-
Meslek
prensipler
-
-
Ad Soyad
M** G**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Ben sizi ikna etmek için bunca yazıyı yazmadım genele açık bir şey paylaşıyorum vicdani sorumluluk olarak beğenen alır beğenmeyen kendisi bilir. Sonuçta her koyun kendi bacağından yeter ki başka koyunları da ardından sürüklemesin..