altugse
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
A** Ş**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Film yayınlanan tema üzerinde sadece fragman film hakkında bilgi ve oyuncuları paylaşmak istiyorum bu legal mi acaba Google reklam verir mi birde? Her ay düzenli olarak vizyona girecek filmleri fragmanlariyla siteye koyucam
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
teknisyen
-
-
Ad Soyad
S** K**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
firmanın kendi yüklediği fragmanları alıp yayınlarsanız pek sorun olmaz,eğer ki ben youtube kanalıma kendim yüklerim onları paylaşırım derseniz telife düşer.google hakkında bilgim yok :/
(gerçi filmin isminin geçmesi dahi telife girer karışık işler)
editörlük hizmetleri,Film ve Dizi siteleri için codec işlemleri yapılır.
Creatingz
Creatingz | Dijital Ajans
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Dijital Ajans
-
-
Ad Soyad
C** S**
-
-
-
Ticaret
40, (%100)
Şirket isterse telif atar yada onların reklamını yapmışsın diye belki bir şey demezler .Kısacası uğraşmak istemezlerse uyarırlar kaldır derler kaldırmazsan dava açıp senin veya ailenin parasını çatır çatır yerler .
Her durumda onlar haklı , sitenin bir bölümüne uyar kaldır şekline çalıştığını belirt yinede.
pubhane
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Yazılım
-
-
Ad Soyad
K** E**
-
-
-
Ticaret
9, (%100)
@biruikiaa beyazperde paylaşıyor diye telif yemez düşüncesi çok yanlış. Puhutv dizi film paylaşıyor legal diye bizde dizi film uygulaması yapıp yayinlayalim ozaman 😉 Bu tarz sektorde yer edinmiş siteler kurumsal firmalara bağlıdır. Yapımcı şirketlerin Türkiye telif hakkı kimdeyse içerik paylaşımı için izin almak zorundadır. Beyazperde gibi siteler için ise izin almasina gerek kalmaz. İlgili içerik sahibi firmalar üstüne para verip reklamını yaptırırlar.
Ayrıca bu proje için bu alanda kendisini kanıtlamış kolay kolay üstüne çıkamayacağınız rakip siteler var. İyi bir analiz ile tekrar düşünmeniz tavsiye ederim.
altugse
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
A** Ş**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Hocam siteyi bilmem şuan YouTube'a 20 fragman yükledim 1 saat oldu telife dusmediler. Ama şunu farkettim Youtube'da her dizi ve fragmanin yayinlayicisi sadece kendi firmaları bir film/dizinin fragmanını arayınca 3 ve 4.kanallar çıkmıyor sadece firmaninkiler çıkıyor. Youtube'da sanırım bu konudada telif var. Aslında projem güzeldi bütün fragmanları alt yazı yaparak kanalima atacaktım sonuçta her filmin Türkçe fragmanı Youtube'da yok insanlar açısından da iyi olurdu,
altugse
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
A** Ş**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Hocam sıkıntı yok youtube videomda su yazıyor :D
Videonuzda reklamlar görünebilir.
Videonuzda telif hakkıyla korunan içerik bulundu.
Davacı, içeriğinin YouTube videonuzda kullanılmasına izin veriyor, ancak videonuzda reklamlar görünebilir.
GÖRÜNTÜLEME KISITLAMALARI
Yok
PARA KAZANMA
Davacı tarafından para kazanılıyor
Bu koşulları kabul ediyorsanız herhangi bir şey yapmanız gerekmez.
Daha fazla bilgi edinin
Para zaten video benim kanalda izlense bile adamlara gidiyormuş :D
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
İnternet Danışmanı
-
-
Ad Soyad
Ş** N**
-
-
-
Ticaret
15, (%93)
Benim düşüncem böyle bir site için telif uygulanmaz.Aksine film yapımcılarını memnun bile edersin inceleme yaptığın için.Ben böyle düşünüyorum ama kişiden kişiye göre değişir.Filmi alıp insanlara servis etmediğin sürece bir sorun olacağını düşünmüyorum.