Merhaba arkadaşlar aklımda bir proje var bu konu hakkında hem sizin görüşlerinizi almak hem de burayı bir günlük gibi tutmak istiyorum.
Kafamda bir adet flash oyun sitesi kurmak var. Bunu kurmamın temel amacı ek gelir sağlamak.
Şimdi bu siteyi Wordpress altyapısını kullanarak beğendiğim bir temayı kurmak istiyorum ya da *** üzerinde burada satılan scripti satın almak istiyorum bunların arasında kaldım. Bu scripti alarak daha sonra teması üzerinde düzenleme yapıp kendime uyarlamak istiyorum fakat güncelliğinden ve ileride yaşayacağım sıkıntılardan korkuyorum (wordpress'in sürekli güncellemesi ve geniş eklenti desteği hoşuma gidiyor)
Domain alınıp site kurulduktan sonra bir adet oyun botu ile siteyi beslemeyi düşünüyorum. Tüm bu işlemlerden sonra forumdan çalıştığım bir seo uzmanıyla birlikte siteyi hedeflediğim anahtar kelimede ilk sayfaya sokmaya çalışacağız. Bu yolda ortalama elimden 500-600 lira arasında bir para çıkışı olacağını düşünüyorum.
Aklımda ki sorular ise;
Siz bu yola girseydiniz ne gibi adımlarla ilerlerdiniz ?
Sizce bu işe girmeli miyim ?
Bu yolda önüme ne gibi zorluklar çıkar ?
--Aklıma Soru Takıldıkça Buraya Ekleyebilirim--
Dipnot: bu yola girmek istememim asıl nedeni elimde bulunan adsense ile gelir elde etmeyi amaçlamamdır.